Free-duction: Oplev velvære eller kom og få livet tilbage på skinnerne

17. maj 2018 Gråsten

Det er den rene idyl, der er omkring huset ved Rinkenæs, hvor Bettina Petersen bor med sin familie. Åbne vidder, træer, marker, heste og nogle gange også rådyr i haven.

“Her er en fantastisk ro og det er skønt at være omgivet af natur”, siger Bettina Petersen til SønderborgNYT.

Det er i hjemmet – eller rettere i to rum i haven, hun hjælper mennesker til at slippe fri af stress og andre ting – og også guider til større velvære.

Bettina Petersen har spændende ting på hylderne.

“Jeg bruger også haven og hesten i mine behandlinger”, siger hun.

Bettina Petersen har tidligere haft La Tienda-butikken i Jernbanegade i Sønderborg, men hjertet baknker mest for at hjælpe mennesker.

“Det var sjovt at have butik i en tid, men jeg er sådan, at jeg altid har villet gøre en forskel for andre, skille mig lidt ud”, siger Bettina Petersen, der blandt andet er uddannet Life- og Businesscoach. I den rolle kan hun hjælpe mennesker, der står ved en skillevej og skal finde en retning.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Nogle af os opdager, vi har levet det liv, som omgivelserne forventede og ikke det liv, som vi drømte om”, siger Bettina Petersen. Her kan det være rigtigt berigende at få vent tanker og følelser med en, som man ikke har relationer til, altså en coach.

“Sammen finder vi den vej, du vil gå og vi finder frem til, hvad du skal gøre for at sætte det i gang”, siger coachen.

Japansk facelifting

Bettina Petersen har brugt en rum tid på at lære japansk facelifting, der er en ældgammel form for ansigtsmassage, der hjælper lidt på rynker og andre af tidens tegn.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Ansigtsmassagen, som man også kan kalde det, handler om teknikker, der er fra før Kristus, så de er gamle”, siger Bettina Petersen.

Hun fortæller, hun ikke mener, vi skal bruge botox eller lægge os under kniven for at se yngre ud.

“Uanset hvad, så er aldert altså noget, der kommer, når bare vi lever længe nok. Og vi har jo den alder, som vi nu en gang har. Det er der ingen skam i”, siger hun.

Hvis du vil være sikker på at få det allerbedste ud af dit liv, så kan du prøve at mærke efter – og skulle det knase lidt i livskvaliteten, så kan du SE HER, hvad vi Bettina Petersens Free-duction kan gøre for dig.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og vil du bare nyde det, så er Japansk facelifting vejn til indre ro.

Og på det lille landsted, Hovgaard, skal du ikke præstere.

 

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. januar 2022 Erhverv, Sønderborg

Universe: Sky Trail er blevet en etage højere

20. januar 2022 Erhverv

Gæster, der besøger Universe Science Park efter den 9. april, kan opleve, at den ellers i forvejen høje klatrebane Sky Trail er blevet en hel etage højere. En af parkens store investeringer til sæson 2022 er at udvide kapaciteten og hele oplevelsen omkring den populære klatrebane Sky Trail, så endnu flere gæster kan udfordre dem […]

Læs mere...