Frem til klokken 23 varsler DMI risiko for ‘farligt’ vejr

26. juli 2021 Samfund

DMI varsler om skybrud, kraftig regn og torden i blandt andet Syd- og Sønderjylland. De forventer, at der kan falde mellem 35 og 50 millimeter på seks timer. Derudover melder de også om risiko for lokale skybrud med mere end 15 mm på 30 minutter.

For Als er varslet fra DMI er i en såkaldt kategori 1, hvor DMIs råd er: ‘Vær opmærksom på, at vejrudviklingen kan påvirke dine omgivelser og udendørsaktiviteter’.

For det øvrige Sønderjylland er varslet i kategori 2, der betyder risiko for ‘farligt vejr’ med kraftig hagl, torden og lokale skybrud. Varslet gælder til klokken 23 i hele Jylland.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ifølge den norske vejrtjeneste, så kan vi i Sønderborg og omegn vente få og mindre byger i løbet af mandag aften og det er samme vurdering, som TV2 Vejrets.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Kultur, Gråsten

Fint med besøgende til Høstmarkedet i Den Kongelige Køkkenhave

25. september 2021 Kultur

Både fredag og lørdag var der Høstmarked i Den Kongelige Køkkenhave i Gråsten – og lørdag gik der en del gæster rundt og nød både haven og solen. “Der har været pænt med gæster i dag, lørdag, mens det var mere sløjt fredag”, siger Kaj Nielsen fra Gråsten Æblefestivals styregruppe. Æblefestivallen har aflyst årets festival […]

Læs mere...