Frem til klokken 23 varsler DMI risiko for ‘farligt’ vejr

26. juli 2021 Samfund

DMI varsler om skybrud, kraftig regn og torden i blandt andet Syd- og Sønderjylland. De forventer, at der kan falde mellem 35 og 50 millimeter på seks timer. Derudover melder de også om risiko for lokale skybrud med mere end 15 mm på 30 minutter.

For Als er varslet fra DMI er i en såkaldt kategori 1, hvor DMIs råd er: ‘Vær opmærksom på, at vejrudviklingen kan påvirke dine omgivelser og udendørsaktiviteter’.

For det øvrige Sønderjylland er varslet i kategori 2, der betyder risiko for ‘farligt vejr’ med kraftig hagl, torden og lokale skybrud. Varslet gælder til klokken 23 i hele Jylland.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ifølge den norske vejrtjeneste, så kan vi i Sønderborg og omegn vente få og mindre byger i løbet af mandag aften og det er samme vurdering, som TV2 Vejrets.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
22. marts 2023 Sønderborg, Debat

Debat: SF-medlem er træt af dårlig belægning i gågaden, Sdr. Havnegade og på Strandpromenaden

22. marts 2023 Sønderborg

Erik Bach, medlem i SF, Sydals, skriver: Der tegner sig et billede af Sønderborgs veje. Hvad sker der lige? Kører man over Dybbøl ligger chaustenene som hø og hakkelse. Det kunne man have gjort bedre. Så tager man Sdr. Havnegade. Her flyder chaustenene, når det er højvande. Her ville brosten være bedre. Så tager man […]

Læs mere...