Fri Bikeshop har sendt masser af cykler ud på cykelstierne

10. august 2020 Erhverv

Gennem den seneste tid har vi konstant haft udlejet 150 af vores cykler og det er især tyskere, der gerne vil cykle omkring og opleve Als, siger Susanne Jessen Møller fra Fri BikeShop i Alsgade.

Også de lokale har fået øjnene op for, at det giver god mening at bruge cyklen som transportmiddel.

“Vi har mærket, at rigtigt mange børn har fået nye cykler og her er det især de 7- til 9-årige, der har fået mountainbikes”, siger Susanne Jessen Møller til SønderborgNYT. Fri BikeShop har også sendt en del såkaldte begyndercykler ud på gaden.

“Det er op til skolestart og vi ser jo, der er forældre, som synes, det er en god idé at lade børnene cykle og høste de klima- og sundhedsgevinster, som følger med”.

Susanne Jessen Møller fortæller desuden, at der lige nu er en kampagne med cykler, som er tip top til de mange studerende, der også snart skal i gang med bøgerne.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

182 nye Corona-smittede

21. januar 2022 COVID-19

Siden torsdag er antallet af Coronasmittede i Sønderborg Kommune steget med 182, så det samlede antal personer, der gennem den seneste uge er smittet med Corona ifølge Statens Serum Institut er oppe på 2157. På landsplan er der det seneste døgn konstateret 46.831 nye smittede. 813 er indlagt på sygehus – heraf er der 44 […]

Læs mere...