Fri BikeShop inviterer til Bike Night på Alsgade

5. november 2019 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Torsdag den 14. november slår Fri BikeShop dørene op til Bike Night fra klokken 19 – og her kan du møde en række af cykelforretningens leverandører og høre en masse om deres produkter.

Der kommer en mand fra Tarcx, som viser de programmer, man kan bruge, når man gerne vil cykle sig i god form.

“Via computeren kan man cykle mod andre i hele verden og hen ad vejen kører man kilometer nok til, man kan få sit navn på den virtuelle cykeltrøje – og man kan deltage sammen med nogle venner og danne et hold – for eksempel kollegerne – og køre firmalogoet på holdets trøjer”, siger Kent Nissen fra Fri BikeShop.

Artiklen fortsætter under annoncen

Repræsentanten fra Tarcx kan fortælle meget mere om alle de muligheder, der er. Du skal blot kigge indenfor i Fri BikeShop og købe dig en billet til 75 kroner – og så møde op på aftenen.

Cykelcomputere

Fra Garmin kommer der en sælger, som kan fortælle dig alt om det seneste nye indenfor cykelcomputere.

“Han gennemgår alle de nye produkter og fortæller om de seneste opdateringer. Folk kan tage deres eget grej med og få en masse brugbare stadtips”, siger Kent Nissen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vedligeholdelse

Hvis en ny cykel skal blive ved med at være supergod at køre på, så skal den holdes vedlige.

“Her er produkter fra Muc-Off virkeligt gode og der kommer en repræsentant fra firmaet, der kan fortælle, hvordan man får det optimale ud af dem”, siger Kent Nissen. Han tilføjer, at det er en god idé både at købe de rigtige produkter og også at bruge dem rigtigt.

Topkvalitet fra ‘assos’

Det virkeligt gode cykeltøj fra ‘assos, er også blandt de ting, der kommer fokus på, når der den 14. november er Bike Night hos Fri BikeShop, hvor du – ud over en masse ny viden, en goodiebag, lidt at drikke og spise – også bliver klogere på virkeligt godt tøj til cykleturene.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Tøjet fra ‘assos’ har været på markedet længe, men nu er det kommet ned på en mere tålelig pris, så flere kan få glæde af det gennemtænkte cykeltøj”, siger Kent Nissen. Blandt andet er sedlerne i cyklebukser sat fast på indlægget, så det hele tiden sidder rigtigt på bagdelen af cyklisten, når der køres på mountanbike eller racer”.

Plads til 50

Hos Fri BikeShop har de bestemt sig for, der bliver lukket 50 cykelglade mennesker ind til Bike Night.

“Det skal være en god oplevelse at deltage og der skal være tid til at få en snak med vores leverandører, som står i fire stande”, siger Kent Nissen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Der er bestilt mad hos Rønhaveslagteren og drikkevarerne skal jeg også nok få styr på”, siger han og tilføer:

“Den goodiebag, som deltagerne får, bliver med ting, der oveerstigerne billetprisen”.

Har du ikke tid til at hente in billet, så kan du bestille den på telefon 74 42 52 53.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

28. maj 2024 Politik, Sønderborg

Grøn omstilling var overskriften i EU-debat på Hotel Alsik

28. maj 2024 Politik

Danfoss og SYNERGI havde tirsdag eftermiddag sat scenen til en EU-debat på Hotel Alsik og den kom til at handle om den grønne omstilling. SYNERGI er en interesseorganisation, der arbejder for, at Danmark begynder at bruge energien klogere – i industrien, i de offentlige bygninger og i de danske hjem. Det var bestyrelsesformanden for SYNERGI, […]

Læs mere...