Frisørerne er glade for igen at kunne svinge saksene

6. april 2021 Erhverv

I dag er frisørerne i Sønderborg i fuld gang med at klippe kundernes Corona-lange hår – og hos Kam & Saks i Jernbanegade er det nærmest en festdag.

“Det er rigtigt dejligt at være i gang. Det er lidt som eksamensdag og vi har rigtigt mange kunder, som har tider i de kommende uger”, siger salonejer Morten Struck, der har brugt nedlukningstiden på at friske sin salon op.

han fortæller videre, at frisører skal se, at kunderne har en negativ Coronatest, inden de får lov til at sætte sig i stolen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Her er kunderne meget opmærksomme og de viser os automatisk deres testsvar allerede når de træder indenfor”.

Sådan lyder det samstemmende fra både Morten Struck i Kam og Saks og Azra Hadzimahovic fra Frisørhuset Iris.

“Og jeg håber, at de næste, travle dage kommer til at være gnidningsløse. Det tror jeg bestemt på, de gør fordi det er i alles interesse”, siger Azra M. Hadzimahovic.

I Sønderborg er der et frisørlaug, hvor frisører har været i kontakt med hinanden – både i lukkeperioden og også op til genåbningen.

“Alle frisører har glædet sig til i dag og der er enighed om det med at kunder skal vise en negativ test er noget, vi tager med. Det er jo i fælles interesse, der ikke bæres smitte rundt”, siger Asza M. Hadzimahovic.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Iskonditoriet blev bedste ishus i Sønderjylland

14. april 2021 Erhverv

Det lykkedes ikke Iskonditoriet at genveinde titlen som Danmarks Bedste Ishus i en konkurrence hos Opdag Danmark, som sluttede i dag, onsdag klokken 16. “Vi kan glæde os over at være det bedste ishus i Sønderjylland”, siger Christian Telling, som ejer stedet sammen med hustruen. I toppen har det længe været tæt løb mellem sidste […]

Læs mere...