Frisørhuset Iris har rundet de første 20 år

9. januar 2022 Erhverv

Som mange ved, så var det i begyndelsen af januar – mere præcis den 2. januar – at det var 20 år siden Frisørhuset Iris åbnede dørene for første gang.

”Det har været en meget spændende rejse, fyldt med farverige oplevelser, spændende ansatte, interessante og loyale kunder. Alt i alt en rejse som undervejs har været med til at forme salonen til et spændende sted, som fantastiske kunder og venner af huset har præget og støttet gennem de seneste 20 år”, siger Azra M. Hadzimahovic, der er ejer af Frisørhuset Iris.

Hun havde planlagt at fejre den runde dag med en reception, hvor hun kunne forkæle kunderne.

”Men, som vores Majestæt Dronning Margrethe sagde, Corona satte en stopper. Men den får ikke lov til at bestemme. Fejringen kommer til sommer”, siger Azra M. Hadzimahovic til SønderborgNYT .

I januar måned fejres fødselsdagen med, at Frisørhuset Iris’ kunder får 20 procent på alle kemiske behandlinger: Farver, striber, balayage, permanent.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

Statsskolen – måske det rette valg til din ungdomsuddannelse

22. januar 2022 Uddannelse

Den 3. februar er der Åbent Hus på Statsskolen og det er et arrangement, hvor elever fra grundskolernes afgangsklasser kan komme på besøg og finde ud af, om Statsskolens gymnasie- eller hf-klasser er den rigtige ungdomsuddannelse for dem. Åbent Hus-dagen kan du læse om på Statsskolens hjemmeside, som du finder her. “Det er en snart […]

Læs mere...