Frisørhuset Iris har travlt med at booke kunder

23. marts 2021 Erhverv

I Frisørhuset Iris i Æblegade i Sønderborg har Azra M. Hadzimahovic travlt med at kontakte  kunder og få sat tider af til dem. Og det arbejde klarer de med højt humør.

“Det er jo superdejligt, vi må åbne igen, når påsken er slut. Alene det at have en dato er en lettelse, fordi det er utroligt svært at gå i uvished”, siger Azra M Hadzimahovic til SønderborgNYT.

Frisørerne lukkede op til jul, så der kan være rigtigt mange, som gerne vil klippes hurtigst muligt.

“Vi udvider vores åbningstid i de to første uger og så håber jeg, vores kunder er tålmodige. Mine medarbejdere skal jo også kunne holde til det”, siger Azra M. Hadzimahovic. Hun tilføjer, at det ikke bliver alle frisørhusets kunder, som når at få rettet frisuren indenfor de første uger efter genåbningen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Følger alle regler

I Frisørhuset Iris vil personalet følge de anbefalinger, som blev fulgt inden nedlukningen. Der bruges mundbind og der sprittes flittigt af.

“Og det nye bliver, at vi skal se dokumentation for, at vores kunder har en coronatest, som er under 72 timer gammel eller at de er vaccineret. Hvis de kan dokumentere, at de tidligere har været smittet, så giver det også adgang til frisørhuset”, siger Azra M. Hadzimahovic og tilføjer at det er de seneste retningslinier fra regeringen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Lige under alt det skønne ved at vi må åbne, der ligger frygten for endnu en gang at skulle lukke ned”, siger hun

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. november 2021 Erhverv, Sønderborg

Sønderborg Vinen 2022 er med Tour de France-inspireret etiket

27. november 2021 Erhverv

Lørdag formiddag blev Sønderborg Vinen 2022 afsløret og det foregik helt efter traditionen med musik fra Sønderborg Garden og Ringriderfestens heroldere var også en del af festligheden, som foregik på Rådhuset. “Årets Sønderborgvin er udvalgt blandt 34 vine og det er medlemmer fra Ringriderkomiteen, der sammen med Wohlenberg, har smagt sig frem til den, som […]

Læs mere...