Frisørhusets ejer fejrede både fødselsdag og jubilæum

Fødselaren Azra M. Hadzimahovic. Foto: Ole Kæhler
Fødselaren Azra M. Hadzimahovic. Foto: Ole Kæhler
15. juni 2024 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Lørdag eftermiddag var der virkeligt mange mennesker, som kom indenfor i Frisørhuset Iris – og de kom for at fejre Azra M. Hadzimahovic, som fylder 60 år og også at hun har 30 års jubilæum som frisør.

“Klokken 12 var der ikke en sjæl her, men lige pludseligt begyndte folk at kommer i stimer og det var helt fantastisk”, siger fødselaren til SønderborgNYT. Gæsterne var familie, venner, nuværende og tidligere medarbejdere, forretningsbilleder og selvfølgelig kvinder fra Kvindekomiteen, hvor fødselaren er en del af holdet – og så har hun Frisørhuset Iris.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som mange ved, så var det i begyndelsen af januar – mere præcis den 2. januar – at det var 22 år siden Frisørhuset Iris åbnede dørene for første gang.

”Det har været en meget spændende rejse, fyldt med farverige oplevelser, spændende ansatte, interessante og loyale kunder. Alt i alt en rejse som undervejs har været med til at forme salonen til et spændende sted, som fantastiske kunder og venner af huset har præget og støttet gennem de seneste 20 år”, siger Azra M. Hadzimahovic, der er ejer af Frisørhuset Iris.

Artiklen fortsætter under annoncen

Her kan du se billeder fra fejringen.

20. juli 2024 Kultur, Gråsten

Als Udlejning sørger for børn har det sjovt

20. juli 2024 Kultur

Als Udlejning er kommet med en række af deres rutschebaner, hoppeborge og andet, så de mindre børn også får en både god og sjov oplevelse, når de er med forældrene til Gråsten Ringridning. ”Mange af børnene fra cykelringridningen har været her og det har mange andre børn også – og det er dejligt at se, […]

Læs mere...