Frivilligcenter har fået såkaldte sattelitkontakter

9. juli 2015 Sundeved

Når de frivillige i de frivillige sociale foreninger kommer tilbage fra sommerferie, kan de glæde sig over kortere byafstand til Frivilligcenter Sønderborg: 3 lokalt kendte foreningsfolk stiller sig til rådighed som satellit-kontakter i Sydals, Nordborg og Gråsten. satellit-kontakterne bliver så at sige frivilligcentrets øjne og ører lokalt, skriver Frivilligcenter Sønderborg i en mail til medlemmerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Artiklen fortsætter under annoncen

Artiklen fortsætter under annoncen

Lige inden sommerferien for alvor fik tag i de frivillige og deres foreninger, indgik Frivilligcenter Sønderborg en aftale med Bente Rey i Sydals, Jette Sindberg i Nordborg og Thomas Brink Thomsen i Gråsten om at være frivilligcentrets satellit-kontakter for foreningerne i hver deres lokalområde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Helt præcist handler det om, at der i vores vedtægter står, at vi ”for at sikre de enkelte foreningers/organisationers tilhørsforhold til Frivilligcenter Sønderborg” er det et mål at oprette ”lokale satellitkontakter” i Nordborg, Gråsten, Broager, Sydals, Augustenborg og Sundeved.

Spildte kræfter

Helge Larsen vil ikke kommentere initiativet fra Frvilligcentret.

Helge Larsen vil ikke kommentere initiativet fra Frvilligcentret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jørn Thrane fra Landsforeningen Ligeværd mener, at det ikke er lettere at ringe til de såkaldte sattelitpersoner end til Frivilligcentret samt at et mellemled ikke til nogen nytte.

Helge Larsen fra Sundhedsudvalget har Frivilligcentret indenfor sit område og han har valgt ikke at kommentere initiativet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. juli 2021 112, Sønderborg

Politiet hilste på cyklisterne gågaden

27. juli 2021 112

Tirsdag eftermiddag kom der, helt som der plejer, adskillige mennesker cyklende i gågaden. Men i eftermiddag stod politiet klar og de fik fat på flere af cyklisterne, som blev noteret. “Og kommer der varevogne eller andre biler, så snupper vi også dem”, sagde en af betjentene til SønderborgNYT. Der må køres varer til butikkerne frem […]

Læs mere...