Frivilligcenter har fået såkaldte sattelitkontakter

9. juli 2015 Sundeved

Når de frivillige i de frivillige sociale foreninger kommer tilbage fra sommerferie, kan de glæde sig over kortere byafstand til Frivilligcenter Sønderborg: 3 lokalt kendte foreningsfolk stiller sig til rådighed som satellit-kontakter i Sydals, Nordborg og Gråsten.

Artiklen fortsætter under annoncen

satellit-kontakterne bliver så at sige frivilligcentrets øjne og ører lokalt, skriver Frivilligcenter Sønderborg i en mail til medlemmerne.

Lige inden sommerferien for alvor fik tag i de frivillige og deres foreninger, indgik Frivilligcenter Sønderborg en aftale med Bente Rey i Sydals, Jette Sindberg i Nordborg og Thomas Brink Thomsen i Gråsten om at være frivilligcentrets satellit-kontakter for foreningerne i hver deres lokalområde.

Helt præcist handler det om, at der i vores vedtægter står, at vi ”for at sikre de enkelte foreningers/organisationers tilhørsforhold til Frivilligcenter Sønderborg” er det et mål at oprette ”lokale satellitkontakter” i Nordborg, Gråsten, Broager, Sydals, Augustenborg og Sundeved.

Spildte kræfter

Helge Larsen vil ikke kommentere initiativet fra Frvilligcentret.

Helge Larsen vil ikke kommentere initiativet fra Frvilligcentret.

Jørn Thrane fra Landsforeningen Ligeværd mener, at det ikke er lettere at ringe til de såkaldte sattelitpersoner end til Frivilligcentret samt at et mellemled ikke til nogen nytte.

Helge Larsen fra Sundhedsudvalget har Frivilligcentret indenfor sit område og han har valgt ikke at kommentere initiativet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk