Frivillighedens Hus ansætter medarbejder fra kommunen

4. marts 2016 Sundeved Skrevet af: Ole Kæhler

Det er med glæde, at jeg kan fortælle, at vi har ansat Anja Vestergaard Glock som ny medarbejder i Frivillighedens

Anja Vestergaard Glock ansat i Frvillighedens Hus

Anja Vestergaard Glock ansat i Frvillighedens Hus

Artiklen fortsætter under annoncen

Hus i Sønderborg, skriver frivilligkonsulent Johnny Gammelgaard i en mail til de frivillige sociale foreninger.

Hun tiltræder den 1. april, og hun vil frem til åbningen af huset i maj måned deltage i etableringsarbejdet samt gennemgå et mere specifikt introduktionsprogram.

Der har været nedsat en arbejdsgruppe med foreningsmedlemmer, som siden den 22. februar har arbejdet på at definere de opgaver, som husets medarbejder skal tage sig af og samme gruppe skal også tage tilløb til at der dannes en bestyrelse, som skal stå for den overordnede ledelse af Frivillighedens Hus.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er et ansættelsesudvalg bestående af sundhedschef Michael Skriver Hansen, frivillighedskoordinator  Anna Elisabeth Aagaard, distriktsleder i Sundhedscenteret Christina Bakke samt frivillighedskonsulenten, der har indstillet Anja Vestergaard Glock til stillingen. Især på grund af hendes kendskab til frivillige foreninger sociale og sundhedsfremmede arbejde.

Læs om de frivilliges møde HER

Artiklen fortsætter under annoncen

 

25. juli 2024 112, Sønderborg

Politiet opgav jagten – det blev for farligt

25. juli 2024 112

Torsdag eftermiddag spottede en politipatrule, som holdt i krydset ved Alsion, der var en motorcykel, som kørte over for rødt lys på den anden side af broen og da den kommer over, så vender den og kører retur. Politiet sætter efter den og ser den igen kører over for rødt flere steder. “Eftersættelsen stopper i […]

Læs mere...