Frøken Finn overtages af Susanne Voigt

10. juni 2019 Erhverv

Britt Thusing takker af i Frøken Fin den 1. juli

Frøken Fin videreføres af Susanne Voigt, der altid har været en del af butikken, først som blomsterbinder og de seneste fire år som partner, skriver butikken.

Efter 11 fantastiske år i Frøken Fin går Britt af skønhedsvejen, hun er i gang med sin kosmetologuddannelse og åbner egen hudplejeklinik ”by Britt” på sin privatadresse.

Britt Thusing takker for en dejlig tid i butikken.

At skabe Frøken Fin fra bunden har været en læring og spændende proces . Britt Thusing takker endvidere alle de søde og loyale kunder, der gennem tiden har fulgt og støttet såvel hende, som Frøken Fin, og håber at de fremover vil følge med i hendes skønhedseventyr.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hudplejeklinikken ”by Britt” vil tilbyde både individuelle ansigtsbehandlinger, voksbehandlinger, farvning af vipper og bryn, permanent vippebuk, samt wellness-massage.

I Frøken Fin vil Susanne Voigt fortsat være garant for friske blomster buketter og finurlig brugskunst, der gennem årene har været kendetegnet for Frøken Fin.

Britt Thusing holder afskedsreception og Susanne Voigt siger velkommen fredag den 28. juni kl. 13.00-15.00 i butikken.

Vi byder på bobler og kransekage og Frøken Fin-pigerne håber at se kunder, venner, familie og samarbejdspartnere.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. juli 2021 REGIONALT, Debat

Debatindlæg: PLO skal leve op til aftalerne om drift af Lægevagten

27. juli 2021 REGIONALT

Regionsrådsmedlem Jørn Lehmann Petersen, Socialdemokratiet, skriver: I sommervarmen har der i pressen været flere historier om lange, ja urimelig lange svartider hos lægevagten i Region Syddanmark. Dette er på ingen måder acceptabelt og i direkte modstrid med den kontrakt, som regionen har indgået med PLO – Praktiserende Lægers Organisation – der driver Lægevagten på vegne af […]

Læs mere...