‘From Als With Love’ er klar til at lave unikke møbler til dig

17. februar 2021 Erhverv
Niels Langbo er i gang med endnu et plankebord.
Niels Langbo er i gang med endnu et plankebord.

‘From Als With Love’ er navnet på et nyere møbelsnedkeri, som har til huse på Holtvej i Hørup og det er fætrene Nicki  Thomsen og Niels Langbo, der står bag.

“Vi vil gerne have masser af lokale kunder og vi har fuldt fokus på det med selv at handle lokalt. Vi køber vores træ hos en leverandør i Tandslet og han henter det i Augustenborg”, siger Nicki Thomsen.Han tilføjer, at forsikringsselskabet og banken også er lokale.

Fætrene har leveret en del bestillinger på plankeborde.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Men vi kan lave stort set alle slags møbler. Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser”, siger Niels Langbro, som er snedkeruddannet. Han er flyttet hertil fra København, fordi han har en stor del af familien på Als og for at starte virksomhed sammen med sin fætter.

Kunden bestemmer

Når en kommende kunde kontakter From Als With Love, så bliver der investeret tid i at lytte på, hvad det er, som kunden ønsker.

“Det er vigtigt for os, at vi indfrier de ønsker, som kunden har. På den måde sikrer vi, at vi afleverer unikke og holdbare møbler. Det giver tilfredse kunder. Og tilfredse kunder fører til flere kunder”, siger fætrene.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og det er ikke kun en enkelt snak, der er tid til.

“Kunder må gerne kigge ud til os, mens vi arbejder på for eksempel deres plankebord eller reol. De er velkomne til at kigge os over skulderen og følge processen”, siger Niels Langbro, der har 10 års erfaring med møbler og design.

Sønderborg Iværksætter Service

Som rigtigt mange andre, der vil starte deres egen virksomhed, så har From Als With Love også været forbi Sønderborg Iværksætter Service og få tjekket deres firmaidé og forretningsplan igennem.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Så vi følte os både klar og trygge, da vi stiftede firmaet i august sidste år – og vi er glade for, at vi – trods Coronaen – tog skridtet”, siger Nicki Thomsen.

Du kan læse mere om From Als With Love på hjemmesiden fawl.dk – og du kan også finde dem på Facebooksiden From Als With Love, hvor der lige nu er en konkurrence, hvor vinderen får en klækkelig rabat på en bestilling.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Kom tæt på krimidronningen Sara Blædel når hun besøger Brecklings Bogcafé

5. februar 2023 Kultur

Allan Breckling har sat Sara Blædel – Danmarks kvindelige krimiforfatter nummer ét – på plakaten til den næste udgave af Brecklings Bogcafé, som finder sted i Sønderborghus onsdag den 1. marts fra klokken 19. “Når jeg får besøg af Sara Blædel igen, så er det på opfordring fra flere kvindelige krimilæsere og jeg er glad […]

Læs mere...