Fuld gang i Sensommerfesten

11. september 2021 Erhverv

Der er rigtigt god og festlig stemning på Rådhustorvet i Sønderborg, hvor Sønderborg Kommune, Vores Sønderborg, Hr. Jessen, SKAAL, Heidis Bierbar og Marcellos sammen med Rødding-radioen, Radio Globus, har sat en sensommerfest med masser af musik i scene. En idé som kom fra SKAAL, som så kontaktede de øvrige restauratører, Vores Sønderborg, Globus Guld og Sønderborg Kommune.

“Det er en fest for dem, der bor i Sønderborg og for alle de gæster, som er kommet hertil for at være med i Royal Run”, siger formand Rikke Torré fra Vores Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og når Sønderborg Kommune støtter arrangementet, så er det også for at fejre, at vi endelig kan samles og være sammen igen”, siger borgmester Erik Lauritzen til SønderborgNYT.

“Dengang ansøgningen om støtte blev sendt til kommunen, så blev der holdt et ekstraordinært møde, hvor vi i Udvalgtet for Kultur, Idræt, Handel og Turisme skulle beslutte, om vi ville støtte arrangementet”, siger udvalgets næstformand Jesper Kock, som selv var af den mening, at var der noget, som skulle støttes, så var det en fest som den, der i dag, lørdag, opleves på et fyldt Rårdhustorvet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og det er jo dejligt, at cafeerne har travlt”, siger Rikke Torré.

Du kan SE BILLEDER HER .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. september 2021 Kultur, Broager

Broager-pige – der studerer musik – udgiver sin tredje single

29. september 2021 Kultur

Anne Sofie Wraae tog sine første musikalske skridt i Broager Kirkes kor og senere var hun med i pigekorets juniorkor. Og som hun selv siger, så har oplevelserne og lærdommen hun fik der, skabt grobunden for den karriere som soloartist, som hun følger nu. Ved siden af sit virke som artist studerer Anne-Sofie musikvidenskab på […]

Læs mere...

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49