Fuld knald på hos Sønderborg Fyrværkeri-Udsalg

21. december 2020 Erhverv

Der er fuld knald på fyrværkerisalget på Ingolf Nielsensvej i Sønderborg, hvor Sønderborg Fyrværkeri-Udsalg har et stort telt, der rummer alt hvad hjertet begærer af fyrværkeri. Lige fra de store batteriet til mindre sortimenter til mindre børn.

“Teltet her har jeg overtaget fra Tom Krudt og den overtagelse kom tidligere end vi havde planlagt”, siger Jesper Hemmingsen til SønderborgNYT.

“Og efter jul åbner jeg endnu et telt overfor med fyrværkeri og der kommer også en masse pynt”, siger Jesper Hemmingsen og tilføjer, at hans fyrværkerisalg er et lokalt firma og ikke en del af kæde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fyrværkeri er tilladt

Det er helt lovligt at gå ud og købe fyrværkeri og fra den 27. december til og med 1. januar kan man skyde det af uden at riskere at få en bøde for det.

“Der er faktisk flere, som har ringet og spurgt, om vores fyrværkerisalg er åbent. De troede, at der var kommet et forbud mod fyrværkeri, som der er i Tyskland”, siger Jesper Hemmingsen, som – bortset fra juledagene – står klar til at sælge fyrværkeri alle dage fra 9:30 og frem til klokken 19.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi har også åbent den sidste dag i året”, siger han.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk