Fuldt hus til Ericka Jane og Drew Sycamore i Mejeriet

1. oktober 2021 Kultur

Fredag aften var Ericka Jane på scenen i Mejeriet og den dygtige sangerinde fik publikum med sig fra start. Ericka Jane fik vist, det ikke er uden grund, hun er et af de mest lovende nye kvindelige håb på den danske R&B scene, da hun ‘varmede op til aftenens hovednavn, Drew Sycamore.

Drew voksede op ved Hobro og efter gymnasiet flyttede hun til England for at studere musik. Her mødte hun tyskeren Philipp Hill og dannede sammen med ham duoen DrewxHill.

Hun debutterede i 2018 som soloartist  og i 2020 brød hun igennem på den danske musikscene og scorede to No. 1 hits med ’Take It Back’ og ’I Wanna be Dancing’.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hun blev også nomineret i to kategorier til Danish Music Awards som ’Bedste Nye Navn’ og ’Bedste Nye Live Navn’. Så selvom samfundet lukkede ned, har hun allerede taget Danmark med storm – og fredag aften var de meget unge, deres mødre og færdre samt mange andre, der blev taget ned storm.

Du kan SE BILLEDER HER .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. oktober 2021 Kultur, Sønderborg

Det Danske Kammerkor synger i Christianskirken

19. oktober 2021 Kultur

Det Danske Kammerkor spiller koncert i Christianskirken lørdag den 30. oktober klokken 15:00. På programmet er musik og tekster om efterår og livets forgængelighed. Naturen går til hvile og vi mennesker har så mange muligheder for at få det bedste ud af det hele, inden også vi må overgive os til ‘livets efterår’. Vi er […]

Læs mere...