Full Dome Festival i Universe

3. april 2018 Erhverv

Lørdag holder Universe, som noget helt nyt den første internationale Full Dome festival.

Denne dag vises der forskellige, fascinerende film på det 258m2 store filmlærred for de besøgende i parken.

“Vi vil gerne give vores besøgende endnu flere ekstraordinære oplevelser og hvad er bedre til det, end vores super seje Fulldome. På lørdag viser vi forskellige film, som kun bliver vist denne ene dag og da der er begrænset pladser, så det er bare om at få denne unikke oplevelse med”, sigerKirsten Veje, Møde- og Event Manager i Universe

Artiklen fortsætter under annoncen

Den specielle 360 grader Fulldome var en del af nyhedsprogrammet som Universe Science Park lancerede i 2017 og det store filmlærred har været en succes hos de besøgende i parken lige siden. I Fulldomen er der plads til 80 personer af gangen og der er 8 projektorer, som sørger for at vise film på de mange kvadratmeter. Den film der vises i sæson 2018 er en film om vores smukke planet, der blandt andet giver de besøgende svar på spørgsmål som: Hvorfor vokser havet ikke?

Hvilket dyr er det største på jorden?

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvor længe har der været liv på jorden?

Fulldomen kan også bruges af virksomheder til præsentationer ved møder eller foredrag da den har fin komfort og god akustik.

“På lørdag viser vi de fleste film på engelsk, fordi og vi vil rigtig gerne have gæsternes feedback på dagen. Måske kan de være med til at udvælge næste års film. Filmene er af forskellige længder og nogle er lidt mere ’nørdede’ end andre, men vi er sikre på, at der er noget for enhver smag. Vi glæder os til at dele denne oplevelse med vores gæster”, siger Kirsten Veje i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Program for lørdag

11.00 Astronomy – 10 Steps Through the Sky på Engelsk

11.40 Flight of Fancy på Engelsk

12.30 Touching the Edge of the Universe på Engelsk

13.30 Threat from Space på Engelsk

14.15 On the Blue Planet på Dansk og Engelsk

15.00 Rosetta på Engelsk

15.45 Solar System på Dansk og Engelsk

16.30 Flight of Fancy (2. visning) på Engelsk

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. januar 2022 Politik, Sønderborg

Hans Peter Toft glæder sig over 1000 nye Dansk Folkeparti-medlemmer

25. januar 2022 Politik

Fra formandsvalget i Dansk Folkeparti sluttede søndag eftermiddag og frem til mandag klokken 19 fik Dansk Folkeparti godt 1000 nye medlemmer. “Det er altså dejligt, at der er flere, som melder sig ind i partiet”, siger lokalformand Hans Peter Toft til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at der fra centralt hold i partiet er blevet ringet […]

Læs mere...