Fupmail: Vil låne 18. 600 kroner

24. juni 2015 112

Nu er der igen fupmails i omløb – og det kræver vist mere end almindeligt held, hvis svindlerne skal få gevinst, når de sender nedenstående til virksomheder og privatpersoner. Blandt andre til SønderborgNYT.computer

Mail-tekst

Hjælp!!!

Jeg håber, at dette når dig i tide, Jeg tog en tur til Limassol, Cypern. Og jeg havde min taske stjålet på busstationen. Det indeholder alle mine vigtige elementer, telefon, penge og pas. Jeg har forsøgt at ordne det,Jeg har derfor brug for dig til at låne mig 18,600 kr til at sortere mig ud af denne knibe, og beløbet bliver betalt tilbage så snart jeg vender tilbage fra Cypern. Western Union er den hurtigste måde at modtage de penge. Jeg kan sende dig oplysninger om, hvordan at overføre pengene til mig

Jeg afventer dit svar.

Venlig hilsen
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juli 2021 Erhverv, Sønderborg

Snart kommer der nye cyklister på veje og stier

28. juli 2021 Erhverv

Skolestart er ensbetydende med nye cyklister på veje og stier i Sønderborg. Loven tillader seks-årige børn at køre selv, men kender dit barn færdselsreglerne godt nok? Kan det manøvrere cyklen 100 procent, og har det overhovedet det rigtige udstyr? “Først af alt skal man sørge for, at ens barn har en god cykel, hvor der […]

Læs mere...