FV19: Søren Tylvad Andersen og Nils Sjøberg i samtale om politik

28. maj 2019 FV19

Valgkampen har handlet meget om strategi, bogstavskombinationer og spin.

Folketingskandidaterne Nils Sjøberg fra Det Radikale Venstre og konservative Søren Tylvad Andersen tager onsdag kl. 16.30  skeen i den anden hånd, sætter sig ned og får en god gammeldags samtale om, hvad de reelt vil gøre for landet, hvis du stemmer på dem.

Samtalen finder sted på Fox n’ Hounds i Sønderborg, skriver Det Radikale Venstre.

Nils Sjøberg siger:

“Jeg glæder mig, til at have en rigtig samtale med Søren Tylvad Andersen og prøve at overbevise ham om, at vores retssystem bør basere sig på rehabilitering snarer end mere straf.”

Artiklen fortsætter under annoncen

Anders Sonne agerer ordstyrer og holder snor i de to politikere. Han sørger for samtalens flow samt at publikums spørgsmål ikke bliver glemt.

“Når man i valget hører mere om meningsmålinger end politik, så er der jo noget helt galt. Jeg glæder mig til mødet med NilsSjøberg og en aften, hvor det handler om indhold snarer end form. Hvem ved, måske kan jeg overbevise hamom, at vi godt kan give forsvaret flere penge”, siger Søren Tylvad Andersen

 

Kom selv og vær med, når Fox n’ Hounds lægger hus til kl. 16.30 og 1½ time frem. Samtalen går også på infrastruktur, klima, grænsebomme og meget mere.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2022 Erhverv, Sønderborg

Feriepartner Sønderborg overtager udlejningsbureauet Nordferien

6. december 2022 Erhverv

Feriepartner Sønderborg er allerede inden den officielle åbning kommet utrolig godt fra start, idet der netop er indgået en aftale med udlejningsbureauet Nordferien om at overtage deres lokale aktiviteter. Ejerparret af Nordferien, Lone & H. C. Unger, har ønsket at få mere fritid og efter mange år med meget lidt ferie og stort set ingen […]

Læs mere...