FV22: Chris Preuss er stadig folketingskandidat for Venstre i Sønderborg

Chris Preuss i valgkamp
Chris Preuss i valgkamp
3. november 2022 FV22 Skrevet af: Ole Kæhler

Venstremanden, Chris Preuss, fortæller til SønderborgNYT, at han her efter valget stadig er folketingskandidat for Venstre i Sønderborg og også, at han ikke har opgivet politik, selvom han ikke blev valgt ind i Folketinget i denne omgang.

“Når jeg ser på de stemmer, som jeg fik, så synes jeg, at jeg klarede mig rimeligt godt. Jeg fik pænt mange stemmer i Sønderborg og i Aabenraa og så var der andre steder, hvor det ikke gik så godt”, siger Chris Preuss, som stillede op for første gang.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg er også tilfreds med min valgkamp, som vi selvfølgelig skal have analyseret grundigt for at finde frem til, hvad der virkede og hvad der ikke virkede”, siger han og tilføjer, at det selvfølgelig har spillet en rolle, at han er helt ny kandidat og at han er forholdsvis ukendt.

Chris Preuss stod klar i Citykrydset i Sønderborg i det minut, hvor statsminister Mette Frederiksen udskrev valget og fra det øjeblik arbejdede han på at samle stemmer helt frem til og med selve valgdagen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Så jeg har været en del væk fra jobbet og også hjemmefra – og det skal jeg samle op på nu”, siger Chris Preuss, der er ansat i Landbrug og Fødevarer, hvor han arbejder med kommunikation og politik.

21. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Skal Sønderborghus tages af salgslisten?

21. maj 2024 Kultur

I sommeren 2022 besluttede Byrådet at sætte en række kommunale bygninger til salg, så der kunne spares penge, men nu opfordrer forvaltningen til, at Byrådet tager to bygninger af salgslisten. Det drejer sig om Sønderborghus og også Riecks Arkæologiske Stensamling i Svenstrup. Forvaltningen har talt med bestyrelsen i Sønderborghus, der ikke ønsker at overtage bygningerne […]

Læs mere...