Fynshavs frisør holdt reception – flere end 200 kom på besøg

Sandra Guldborg. Privat foto
Sandra Guldborg. Privat foto
22. juni 2024 Augustenborg Skrevet af: Ole Kæhler

Fynshavs lokale frisør, Sandra Guldborg, har netop flyttet sin salon til det centrale torv i Fynshav. For at fejre begivenheden holdt hun en reception i går, fredag – og der kom over 200 besøgende.

”Sandra Guldborg er utrolig begejstret og ser frem til at fortsætte sit arbejde i de nye lokaler”, fortæller Tom Hartvig Nielsen fra Fynshav. Han var selv med til receptionen og blev overrasket over, der kom så mange gæster.

Sandra Guldborg startede tilbage i 2017 og har siden oparbejdet en solid kundekreds, så solid at hun allerede har bookinger 4-6 uger frem i kalenderen. Hun er kendt for sit talent med saksen og er virkelig taknemmelig for den støtte, hun har fået fra lokalsamfundet.

 

13. juli 2024 Ringriderfesten, Sønderborg

Se hvad Ringriderfesten har på lørdags-programmet

13. juli 2024 Ringriderfesten

Her kan du se Ringriderfestens lørdagsprogram: 10:15: Forkoncert med Skælskør Marinegarde på Rådhustorvet. 11:00: Koncert på Rådhustorvet med Tveit Union Musikkorps, Members of Scots Guards Assosiation Pipes, Ukraine Pontoon Bridge Orchestra, Sønderborg Garden, Sønderborg Pipes And Drums, Danfoss Orkestret og Ringriderfestens Heroldere. 12:30: Cykelringridning – Check-In 12:30 – 14:00: Rytterkroen Lørdags Special: Spis de sild […]

Læs mere...