Fyrværkeri: Flere og flere børn kommer til skade

30. december 2016 REGIONALT
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Et stigende antal børn kommer til skade ved fyrværkeriulykker. De seneste tre år er antallet af børn i alderen 7-11 år, der kommer til skade med fyrværkeri omkring nytår steget med næsten 80 pct.

Heldigvis kan man ifølge T&V Syd lære af SSP-konsulenterne i Esbjerg. De har arbejdet målrettet på at forebygge fyrværkeriskader blandt børn og i de seneste år har antallet af alvorlige fyrværkeriskader blandt børn i Esbjerg været nul.

I Esbjerg har SSP-konsulenterne forebygget ulykker ved at tage ud til byens 5.klasser og undervist dem i, hvordan de omgås fyrværkeri på en sikker måde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Morten List Christensen minder gerne om de vigtigste råd, når man omgås fyrværkeri:

“Selv små mængder krudt kan gøre store skader, så derfor  – det er ikke legetøj. Hold øje med jeres børn. Og hold aldrig fyrværkeri i hænderne, og put det altid i en pose, når man skal ud. Put det aldrig i lommerne. Det kan gå galt”, siger Morten List Christensen.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. januar 2022 Politik, Sønderborg

Hans Peter Toft glæder sig over 1000 nye Dansk Folkeparti-medlemmer

25. januar 2022 Politik

Fra formandsvalget i Dansk Folkeparti sluttede søndag eftermiddag og frem til mandag klokken 19 fik Dansk Folkeparti godt 1000 nye medlemmer. “Det er altså dejligt, at der er flere, som melder sig ind i partiet”, siger lokalformand Hans Peter Toft til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at der fra centralt hold i partiet er blevet ringet […]

Læs mere...