Fysio Performance 360 hjælper dig til at få mere velvære

25. august 2021 Erhverv

Fysioterapeut Martin Prokopek har sagt sit faste job op og har nu åbnet sin egen Fysio Performance 360 på Kallehave i Hørup og her er han selv – samt fysioterapeuterne Jesper Jauert og Sanne Menzer – klar til at tage imod mennesker, som har brug for behandlinger, vil opleve mere velvære eller recovery.

Og så er Fysio Performance 360 det eneste sted på Sydals, hvor der tilbydes fysioterapi. Der er, ifølge Martin Prokopek, to steder på Nordals og 8-9 stykker i Sønderborg.

“Her hos os giver vi os god tid til de mennesker, som kommer for at få behandlinger og så har vi teknologi, som kan mere end vi kan med vores hænder, hvilket betyder, at der er brug for færre behandlinger”, siger Martin Prokopek til SønderborgNYT. For idrætsfolk betyder det, at de kommer hurtige i gang efter deres småskader.

Artiklen fortsætter under annoncen

Behandlingerne på Kallehave i Hørup skal betales fra klienternes egne lommer.

“Men er der en forsikring eller sundhedsordning, så kan de dække en del og det samme kan Sygeforsikring Danmark.

Snart byder Fysio Performance 360 også på personlig træning.

“Vi adskiller os fra andre træningssteder, fordi vi gennem vores uddannelse ved mere om kroppen. Og vi ved, at alle ikke kan trænes på samme måde. Derfor kan vi hjælpe, så de, der træner, får bedre resultater”, siger Jesper Jauert.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Desuden har vi udstyret, som kan måle stort set alt i kroppen og når det kombineres med vores faglighed, så kan vi hjælpe meget bedre”, siger Martin Prokopek.

“Man kan godt sige, vi er nørdede, men vi går op i de små detaljer og vi har tiden til, at vores behandlinger og træninger kommer hele vejen rundt”, siger de.

Udover individuelle forløb, så vil Fysio Performance 360 også tilbyde holdtræning, hvor der højst er otte på et hold.

“Når der ikke er flere end otte, så kan vi hjælpe dem alle til at opnå gode resultater”.

Artiklen fortsætter under annoncen

I en verden hvor tid er penge, så kan det virke lidt pudsigt, når Martin Prokopek siger, at han og de to øvrige i klinikken giver sig tid.

“Prisen for en behandling er lidt højere end andre steder, men til gengæld skal der ikke så mange behandlinger til og derfor er det i sidste ende billigere for vores klienter”, siger Martin Prokopek, som blev selvstændig for bedre at kunne hjælpe andre til at få det bedre.

Du kan SE BILLEDER HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. september 2021 Kultur, Gråsten

Gråsten Æblefestival er klar til Høstmarked i Den Kongelige Køkkenhave

19. september 2021 Kultur

Gråsten Æblefestival har en workshop i Den Kongelige Køkkenhave, når der er Høstmarked på fredag og lørdag. “Vi har en bod, hvor vi presser æbler til most og vi sælger også friskplukkede Gråstenæbler”, siger Kaj Nielsen fra Æblefestivallens styregruppe. Derudover kan man købe: Pasteuriseret most på flasker og Grafensteiner Apfelbrand – en snaps fremstillet af […]

Læs mere...