Gadelukning skal behandles i Byrådet

2. december 2013 Politik

I Teknik og Miljø blev der ikke enighed om at følge forvaltningens anbefaling og spærre en del af Damgade for trafik. Gaden har tidligere været spærret i en kort tid, men spærringen blev ophævet i forbindelse med åbningen af Borgen.

De trafikale konsekvenser af Borgens åbning den 1. oktober og de midlertidigt gennemførte trafikale omlægninger jf. trafikplanen har ikke vist nævneværdige ændringer af trafikstrømmene på Damgade og ikke mindst ved Damgades udmunding i Alsgade.

Peter Hansen sender udvalgssag i Byrådet.

Peter Hansen sender udvalgssag i Byrådet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udvalgsformand Peter Hansen og Jan Callesen stemmer imod at gaden lukkes og derfor skal sagen nu behandles af Byrådet.

Det er forvaltningens opfattelse, at trafikstrømmene ikke vil ændres yderligere, så derfor kan vi nu vurdere en lukning af Damgade som en helhed sammen med de midlertidige trafikale omlægninger.

Ved at placere lukningen syd for Møllevang og umiddelbart nord for Blomsterhjørnets parkeringsplads, begrænses antallet af biler, der kører ud og ind af Damgade ved Alsgade betydeligt i forhold til en placering af lukningen nord for Møllevang. Dermed vil ikke mindst risikoen for uheld i krydset, herunder især højresvingsuheld begrænses væsentligt.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. oktober 2022 FV22, Sønderborg

FV22: Statsministeren udskriver folketingsvalg – her er de lokale kandidater

5. oktober 2022 FV22

Statsminister Mette Frederiksen har netop udskrevet folketingsvalg og valgdagen er sat til den 1. november. I Sønderborg Kommune stiller seks lokale folketingskandidater op: Tidligere minister og nuværende folketingsmedlem Benny Engelbrecht stiller op for Socialdemokratiet, Byrådsmedlem Bo Kleis Christensen stiller op for Nye Borgerlige, Chris Preuss stiller op for Venstre, Dorthe Wildt stiller op for Liberal […]

Læs mere...