Gadeteater: Flueben på tjeklisten til det perfekte liv

15. august 2015 Kultur
IMG_9110

Two or More spillede op til gadeteaterforestillingen.

Gadeteaterfestivallen rykkede lørdag middag ind på torvet i Gråsten, hvor den tre mand store teatertrup, Brændende Kærlighed, spillede forestillingen Flueben.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og flueben, der er dem vi sætter på vores tjekliste, når vi arbejder os frem til det absolut perfekte liv. Det er ikke sikkert, vi har en kilometer lang to-do-liste, men så bruger vi bare selfies og Facebook.

Gråstenerne fik set, at skal man være interessant, så skal der være andet end luft mellem ørerne – og kan man ikke hæve niveauet nok ved at stille sig på en skammel, så skal der tankes viden og lærdom op.IMG_9194

Artiklen fortsætter under annoncen

Til det perfekte liv hører der også perfekte børn – og vejen til dem er at være på udkig efter en donorfar, der har de helt rigtige gener – så de små pus passer ind i drømmen og den travle hverdag.

Moralen er…

Selvfølgelig er der en morale, som siger, at det perfekte liv er en illusion. Vi behøves ikke sætte flueben ved, at vi spiser det rigtige, behøves ikke tage selfies, når vi er til koncerter, til sport, på udstillinger, selv har bikset aftensmad sammen eller får den serveret på en restaurant.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kvinden i Brændende Kærligheds forestilling kommer i kløerne på en alternativ behandler og lærer, at det vigtige i livet ikke er misundelsesværdige selfies og Facebook-opdateringer, men nærvær, indre ro og balance.IMG_9196

Den alternative behandler har skrevet en selvhjælpsbog, som kvinden køber.

Artiklen fortsætter under annoncen

Til en aldeles forrygende høj pris.

Behandleren skal jo også bruge mange penge, så veninderne dåner, når de ser hendes liv på Facebook.

Du dyrker vel ikke selfies?

Flere byer med på programmet

“Vi var så heldige, da vi aftalte Gadeteaterfestival, at vi kunne få den her forestilling til Nordborg, Gråsten og

Center for Kulturs populære Tanja Zeba.

Center for Kulturs populære Tanja Zeba.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg og det er klart, vi takkede ja”, siger kulturudvalgsformand Charlotte Engelbrecht til SønderborgNYT.

Når du klikker på Gadeteaterfestivallens banner på sønderborgnyt.dk, kan du læse om de kommende forestillinger.

Tovholderen fra Center for Kultur, den altid flittige og tilstedeværende Tanja Zeba, brugte også et par timer af sin lørdag på torvet i Gråsten, hvor hun sikrede, at en masse mennesker fik en brochure, så de kan se, hvad Gadeteaterfestivallen disker op med i Sønderborg by op til den kommende weekend.

På torvet stod KGGO klar med Æblegrillpølser og foreningen var også initiativtager til et loppemarked plus musik med Brian O’Driscoll og hans musikalske legekammerat Jesper Gloor.

Både Svend Schütt fra KGGO, teatertruppen og kræmmerne fik god hjælp fra de mange gæster, der sørgede for herlig stemning og godt vejr.

galleri

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. august 2022 Samfund, Sønderborg

TrygFonden giver penge til to projekter i Sønderborg

19. august 2022 Samfund

TrygFondens regionale råd i Region Syddanmark har uddelt penge til en række nye tryghedsskabende initiativer og projekter i regionen. I kategorien Børn og Unge får Sønderborg Andelsboligforening 746.882 kroner til projektet  ’Kulturfrontløber’, skriver Trygfonden i en pressemeddelelse. Et mål for TrygFonden er, at flere voksne kan realisere og fastholde en sund livsstil, have et trygt […]

Læs mere...