Gæsteforestillingen “Han så Lyset” på Det Lille Teater

8. februar 2017 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Den 1. marts er der gæstespillere på scenen i Det Lille Teater i Gråsten. Det er Teatergaleasen fra Højer, der kommer forbi med forestillingen: Han så Lyset.

Når det først går op for ens arvinger, at der er noget at hente, er det på tide at lægge sig til at dø.Hvordan hænger ondt i familien, arv, dødsdom, skilsmisse, ungdom, og nærdøds-oplevelser sammen, spørger Det Lille Teater i en pressemeddelelse

Det gør de næppe og dog.

Og hvorfor bliver vi, når vi skulle være skredet for lang tid siden?   Meget kan berøres og meget kan udelades, men én ting er sikkert:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Der er meget, vi ikke fik sagt, og der er meget, vi gerne ville sige – men det er først, når det er for sent, at det går op for os”.

Biletter til onsdag den 1.marts kl. 19,30 kan bestilles på www.lilleteater.dk eller på 7465 3767.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Byrådet skal godkende forandringer i forvaltningsstrukturen

6. december 2021 KV21

Gennem konstitueringsforhandlingerne er der løbende arbejdet på at ændre på kommunens forvaltninger og dermed på Styrelsesvedtægterne – og når det sker, så skal ændringerne godkendes på to byrådsmøder, der skal holdes med mindst seks dages mellemrum. Det første af møderne blev holdt i den forgangne uge og på torsdag skal forandringerne endeligt godkendes. Politikerne skal […]

Læs mere...