Gæsteforestillingen “Han så Lyset” på Det Lille Teater

Arkivfoto
Arkivfoto
8. februar 2017 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Den 1. marts er der gæstespillere på scenen i Det Lille Teater i Gråsten. Det er Teatergaleasen fra Højer, der kommer forbi med forestillingen: Han så Lyset.

Når det først går op for ens arvinger, at der er noget at hente, er det på tide at lægge sig til at dø.Hvordan hænger ondt i familien, arv, dødsdom, skilsmisse, ungdom, og nærdøds-oplevelser sammen, spørger Det Lille Teater i en pressemeddelelse

Det gør de næppe og dog.

Og hvorfor bliver vi, når vi skulle være skredet for lang tid siden?   Meget kan berøres og meget kan udelades, men én ting er sikkert:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Der er meget, vi ikke fik sagt, og der er meget, vi gerne ville sige – men det er først, når det er for sent, at det går op for os”.

Biletter til onsdag den 1.marts kl. 19,30 kan bestilles på www.lilleteater.dk eller på 7465 3767.

15. juni 2024 Frivillige, Nordborg

Kom og hør om Elstrup Mølles fremtid

15. juni 2024 Frivillige

Borgere, landsbylaug, politikere, embedsmænd og andre med interesse for den arbejdet med en transformation af Elstrup Mølle inviteres til orienteringsmøde torsdag den 27. juni kl. 17.00-19.00 på Elstrup Mølle. Det skriver Elstrup Mølle, Elstrup Mølles Venner og Elstrup/Elstrupskov Landsbylaug i en pressemeddelelse. Mange af Jer satte på borger/bruger-workshoppen ultimo november 2023 fingeraftryk på helhedsplanen med […]

Læs mere...