Tjenere og kokke på Bistro Grand-Mére på Havnepromenaden i Sønderborg har haft nogle travle dage siden genåbningen – og en af tjenerne siger, at det er superdejligt at være i gang igen – selvom det kan mærkes i kroppen, at det er længe siden.
”Vi er kommet rigtig godt fra start og har haft travlt siden genåbningen”, siger medejer Torben Klitbo til SønderborgNYT,. Han skal også finde tid til at sætte den tidligere restaurant Orkidé i stand, så han og Tataro-brødrene fra Bella Italia kan åbne en ny restaurant i lokalet.
I et lokale mellem Bistro Grand-Mére og den tidligere Orkidé åbner trekløveret også en lille forretning med pizza-to go, så pizza-slices bliver en mulighed for Havnepromenadens mange besøgende. Planen er, at den slår dørene op i den kommende weekend.
Lidt om Bistro Grand-Mére
På Bistro Grand-Mére føler man sig hensat til en fransk bistro i Paris eller en lille beværtning i Lyon, hvor lokale mænd og damer for en stund nyder et kærkomment hvil og fortaber sig i gryderetter, rødvin og røverhistorier.
Sådan skriver ejerne på deres hjemmeside.
Udenfor er der en hyggelig, afslappet atmosfære med klassiske caféstole og runde borde på fod. Spisestedet kan kendes på en grønstribede markise, der står flot til vandet. Indenfor forsætter hyggen og den grønne farve.
Du kan læse mere Grand-Mére her på bistroens hjemmeside, grandmere.dk.