Galleri L’ Atelier laver påskeudstilling med Rasmus Bjørns malerier

19. marts 2018 Erhverv

I anledning af Påsken udstiller Galleri L’Atelier i Havbogade i Sønderborg malerier af kunstneren Rasmus Bjørn.

Rasmus Bjørn har for nylig – sammen med Kristian Vodder Svensson – udsmykket væggene i den nyåbnede børneinstitution i Ulkebøl og har blandt andet udstillet på Grænselandsudstillingen.

Rasmus Bjørn dimitterede fra Det Fynske Kunstakademi i 2003 og siden har han arbejdet som professionel kunstner, skriver atelieret i en pressemeddelelse.

Rasmus Bjørns værker har et unikt udtryk og bidrager til en melankolsk, eventyrlig fortælling. De er ekspressive og rummer ofte mennesker i forskellige scener. Ikke nødvendigvis forklarlige men snarere leder de hen mod en situation eller stemning. Personerne er med enkelt, let og direkte streg malet løst op på lærredet.

Ferniseringen er på lørdag den 24. marts kl. 13-17 og alle er velkomne til at komme og hilse på kunstneren.

Udstillingen varer til og med den 22. april.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

Hvad sker der i hjernen hos børn der har det svært?

18. januar 2022 Uddannelse

Den 3. marts klokken 19 får Dybbøl Efterskole besøg af Rasmus Alenkær, som vil holde et oplæg om børn, som har det svært. I sit oplæg vil Rasmus Alenkær sætte fokus på samarbejdet omkring børn med social-kognitive udfordringer med udgangspunkt i dels en neurologisk vinkling, og dels med udgangspunkt i en institutionel pædagogisk vinkling. Eller […]

Læs mere...