Galoche-Prisen 2022 gik til Michael Andersen fra Hanssen Ejendomme

11. november 2022 Erhverv
Bastian Dreier Jessen og Michael Andersen. Foto: SSR
Bastian Dreier Jessen og Michael Andersen. Foto: SSR

Sønderborg Salgs- og Reklameforening uddeler hvert år Galoche-Prisen til en person, der ikke går i for små sko og som gør en forskel i Sønderborg-området. En person, der er med til at udvikle området og sætte det på landkortet. Om det er inden for kunst, kultur, erhverv, markedsføring eller noget helt femte er underordnet.

Galoche-Prisen 2022 blev givet til Michael Andersen fra Hanssen Ejendomme.

“Michael Andersen har på få år sat sit aftryk i Sønderborg-området med ejendomsudvikling. Helt fysisk kan vi alle hver dag se de ejendomme Michael Andersen og Hanssen Ejendomme har købt, renoveret eller bygget i Sønderborg og omegn de seneste år. Med en koncentreret indsats og masser af gåpåmod har de fået en masse til at ske i Sønderborg-området”, siger Bastian Dreier Jessen, formand for Sønderborg Salgs- og Reklameforening, i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det drejer sig blandt andet om: JF-grunden på Augustenborg Landevej er udviklet med Bauhaus og BilligBlomst er åbnet, og Biltema er på vej. Stenager Centret er udviklet med Bowl’nFun, Normal, Fætter BR, Bones.

Byudvikling i Lindehaven med 16 parcelhusgrunde, 20 rækkehuse, 108 lejligheder samt Privatskolen Als.

JFs tidligere administrationsbygning på Linde Allé FGU Sønderjylland, Privatskolen Als samt et mindre lagerhotel og i Centerpassagen åbnede POWER sin første forretning i Sydjylland.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derudover er der købt en del andre ejendomme og grunde i Sønderborg.

Galoche-Prisen 2022 blev overrakt på Sønderborg Salgs- og Reklameforenings generalforsamling, der fandt sted torsdag aften i Restaurant Mommark Marina.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
9. december 2022 Sport, Sønderborg

Sønderborg Futsal skal spille mod Hjørring – det gælder topplaceringen i rækken

9. december 2022 Sport

I morgen, lørdag, kl. 14:00 spilles andensidste runde af grundspillet, hvor Sønderborg møder Hjørring på hjemmebane i Humlehøjhallen, og netop de to hold skal fordele første- og andenpladsen mellem sig, hvor Sønderborg fører rækken med to point ned til Hjørring, skriver Sønderborg Futsal. Sønderborg kan med en sejr sikre sig førstepladsen i grundspillet, hvor en […]

Læs mere...