Gamere sendt på lille madlavningskursus i Det Sønderjyske Køkken

13. august 2017 Kultur

Søndag havde Sune Axelsen fra Det Sønderjyske Køkken fornøjelsen af at lære esportgamere lidt om madlavning. Mere præcist om at få tilberedt små lækre retter kun af grøntsager og frugt.

“Det er faktisk teambuilding, hvor de gamere, der er på Team Nova, skal blive endnu bedre til at arbejde sammen”, siger holdejer Kenan Hansen fra Nova Data.

De unge mennesker, der er fra 11 til 28 år, lyttede opmærksomt til Sune Axelsen, da han kort gennemgik nogle tilberedningsmetoder og foldede en masse teori om surt, sødt, smør, olie og tør pande ud.

“Og nu skal i lave en ret, hvor i bruger tre grøntsager og anrette den på en tallerken”, sagde Sune Axelsen til de unge, der straks tog fat på opgaven.

Udfordringen

“Det er altså en udfordring, at aldersspredningen er så stor, som den er. Tilfælles har gutterne esporten og ikke spor andet”, siger Kenan Hansen til SønderborgNYT. En ung mand på flere end 20 år tænker meget anderledes end en dreng på 11 år.

I Det Sønderjyske Køkkens kokkeskole betød alder ikke det mindste. Samtlige deltagere på to-mandsholdene gik til opgaven og det lykkedes at bruge den teori, som de netop havde fået.

Team Nova skal deltage ved det store Cross Border-stævne, som finder sted i Skansen i september.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk