Garn uden Grænser inviterer strikkeglade til en aften med Kirsten fra Nuxknitdesign

15. september 2022 Kultur

Garn uden Grænser er klar med sit tredje medlemsarrangement mandag den 26. september kl. 19 i Sønderborghus – ikke medlemmer er også velkomne.

Vi får besøg af Kirsten fra Nuxknitdesign, der vil fortælle om sine designs, og deltagerne får mulighed for at prøvestrikke mønstret til taskerne og eventuelt købe et strikkekit med hjem.

Medbring pind 3 og 3,5, hvis man vil strikke med, og ellers tager man bare det håndarbejde med, som man har lyst til, skriver Garn uden Grænser.

Arrangementet er gratis for medlemmer af Garn uden Grænser og koster 60 kr. for ikke-medlemmer (betal med Mobilepay i døren).

Artiklen fortsætter under annoncen

Der vil være mulighed for at købe kage og drikkevarer.

Garn uden Grænser er en frivillig forening, der blev stiftet i november 2021. Foreningen holder åbne medlemsarrangementer – og er ved at arrangere en større Strikkefestival i Sønderborg i weekenden 17. og 18. juni 2023.

 

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Kultur, Sønderborg

Historisk Festival kredser om hertugerne

7. oktober 2022 Kultur

Sønderborg Slot danner i efterårsferien rammen om en helt særlig tidsrejse, når vi tirsdag den 18. oktober 2022 inviterer alle til en historisk festival i hertugens fodspor, skriver slottets ledelse. I centrum for dagen står både Sønderborg Slots forhenværende slotsherre hertug Hans den Yngre, hertug af Slesvig-Holsten-Sønderborg samt hans 23 børn og Louise Auguste, hertuginde […]

Læs mere...