Garn uden Grænser inviterer til aften med strikdesigner Mette Østergaard

15. maj 2022 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Foreningen Garn uden Grænser inviterer til næste arrangement, som er i MultiKulturhuset den 23. maj klokken 19. På mødet kommer strikdesigner med mere Marianne Østergaard, hun vil fortælle om: 39 år med strik og garn, om at kunne holde 40 års jubilæum som strikdesigner i februar 2023, om op og nedture og om at slå sig ned som designer længe før internettet blev en del af hverdagen, skriver foreningen.

Marianne Østergaard fortæller om livet med butikken hjemme på gården, om livet med heste, hunde, strik og garn. Og om de dejlige somre hvor hun tidligt om morgenen går ude på Hærvejen og plukker planter til plantefarvning af garn.

Artiklen fortsætter under annoncen

Marianne Østergaard har selvfølgelig en masse strik og et udsnit af butikken med, og der vil være mulighed for at købe udvalgte kits med 20 procent rabat.

Hun har både sit plantefarvede garn med og også det shetlandsuld hun bruger mest af.

Det er gratis for medlemmerne af Garn uden Grænser at deltage, andre skal betale 60 kr.

Både billetter og evt. medlemskab kan betales ved indgangen via Mobil Pay.

Husk der må gerne strikkes på vores medlemsmøder.

24. februar 2024 Kultur, Sønderborg

Glade gymnaster på gulvet i Sydjysk Sparekasse Skansen

24. februar 2024 Kultur

Det var tæt på 400 gymnaster, der var på gulvet i Sydjysk Sparekasse Skansen fredag aften, hvor flere sønderjyske gymnastikhold – der alle er en del af DGI – var samlet for at vise, hvad de har arbejdet på gennem efteråret og vinteren. “Jeg vil gerne byde Jer alle velkommen til voksentræf”, sagde Helle Matthies […]

Læs mere...