Garn uden Grænser klar med programmet for deres strikkefestival

15. marts 2023 Kultur

Bestyrelsen i foreningen Garn uden Grænser har lagt sidste hånd på programmet for Strikkefestivalen i Sønderborg den 17. og 18. juni.

Hjemmesiden Garn uden Grænser er gået live, og nu er det muligt at købe billetter til festivalens aktiviteter.

Bestyrelsen håber, at de lokale strikkere vil bakke op om festivalen, og vi håber, at vi også kan tiltrække strikkere fra det øvrige Danmark og fra Grænseområdet”, siger strikke-formand Aase Henriksen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er ambitionen, at der er strikkere alle steder i Sønderborg, på pladser, på gader, på cafeer og i restauranter.

”Vi håber, at det lokale erhvervsliv og byens borgere vil bakke op om Strikkefestivalen i Sønderborg”, siger formanden.

“Alle festival-aktiviteter ligger i gå-afstand, hvor du ud over at få en masse strikkeinspiration opfordres til at nyde alt det historiske og den smukke natur, vores skønne landsdel også har at byde på”, skriver foreningen på hjemmesiden, hvor man også kan læse om alle festivaldagenes aktiviteter.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
2. april 2023 Samfund, Sønderborg

Skal Sønder Havnegade være lukket for trafik i to, tre eller fire måneder?

2. april 2023 Samfund

Den 11. april lægger forvaltningen tre lukkeperiode-muligheder på bordet i Teknik, By og Boligudvalget og så er opgaven for de folkevalgte at blive enige om, hvilken af dem, som de synes, er den bedste for sønderborgerne og alle sommerens turister. Lukkeperiode 1. juni-1. september Sønder Havnegades lukning forlænges med én måned, hvorved vil den tidlige […]

Læs mere...