Gartnerslugtens legeplads sættes i stand

5. november 2015 Gråsten

Legepladsen i Gartnerslugten i Rinkenæs har de seneste år levet en lidt hensygnende tilværelse. Redskaberne er ikkeimages fornyet, og dermed er området gået lidt i forfald. Det rådes der imidlertid bod på nu – til glæde for ikke mindst børnene i de nærliggende børnehaver og skolen, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vej og Park går om få dage i gang med at rydde området og udvide arealet, som har faldunderlag. Derefter går firmaet Ledon fra Gram i gang med at montere en stor legeborg med tårne og rutsjebaner samt gynger, nogle vippe-redskaber og en ny sandkasse med nyt, friskt sand.

Indretningen og valget af legeredskaber i træ er skræddersyet til Gartnerslugten, som er præget af natur med mange træer og dyr, fx egern og kaniner.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Sport, Sønderborg

I den kommende uge kan du prøve at ro på Alssund

14. maj 2021 Sport

Har du lyst til at nyde de smukke omgivelser på vandet omkring Sønderborg, få frisk luft når du dyrker motion i fællesskab med andre, så er roning noget for dig. Sønderborg Roklub holder åbent hus på tirsdag og på torsdag – begge dage klokken 9 – 11 og 18:30 – 20:30, hvor du har mulighed […]

Læs mere...