Gartnerslugten: Southern Comforts gav en underholdende koncert

24. juli 2019 Kultur

Tirsdag aften stod der Southern Comfort i koncertprogrammet i Gartnerslugten i Rinkenæs og det fik pænt over 200 mennesker til at tage plads foran scenen.

Kim Hansen fra Rinkenæs Frivilliuge Brandværn bød velkommen.

“Det bliver en hyggelig havefest , hvor der først er musik og så er der en pause, hvor I kan købe varme pølser og kolde øl. Hvis I ikke er hurtige, så bliver det kolde pølser og varme øl”, sagde Kim Hansen.

Det er de frivillige brandmænd i Rinkenæs, Borger og Familie-foreningen samt idrætsforeningen, der står bag koncerterne – og de disker op med kaffe, kage, is, slik, drikkevarer, pølser og andet, så der kan komme lidt penge i foreningskasserne.

“Vi hygger os med at lave det her seks tirsdage om året. Det er vores 23. sæson og musikere vil gerne spille her, hvor publikum bakker op”, sagde Kim Hansen til SønderborgNYT.

Der skal ikke betales entré, men det er velset, at man lægger et beløb i indsamlingsbøsserne, så der er penge til el og Koda-afgifter.

Country-musik

Southern Comforts spillede en perlerække af countrynumre – og en ekstra sang blev der også plads til.

“Jeg ved godt, vi ikke har den her på playlisten, men min søn, Magnus, fylder tolv år i dag, så jeg håber at alle er med på at synge en fødselsdagssang”, sagde en af musikerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og det var publikum, så Magnus kunne nyde et øjeblik, hvor han blev fejret af flere end 200 mennesker.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. december 2022 Kultur, Sønderborg

Nu sidder Inge Adriansen på sin bænk

4. december 2022 Kultur

Søndag blev skulpturen ‘Forundringparat’, en bronzeskulptur af  tidligere museumsinspektør Inge Adriansen, afsløret på Strandpromenaden. Inge Adriansen, som døde i 2017, godkendte selv skulpturen, som blev forsinket på sin rejse fra lille model til færdig skulptur. “Det tog flere år at få finanseringen på plads og vi kan i dag takke ni sponsorer for, at vi […]

Læs mere...