Gelerts Gård og dagpleje på Nordals ramt af Corona

28. oktober 2020 COVID-19

En medarbejder på Gelerts Gård er tirsdag konstateret smittet med Corona I smitteopsporingen er fem nære kontakter identificeret.

“De fem nære kontakter er kollegaer, der har delt samme kontor. Der er ingen borgere som nære kontakter, da medarbejderne har brugt værnemidler, når de har været sammen med borgerne”, fortæller områdeleder Kirsten Patsche, der tilføjer, at alle nære kontakter er sendt hjem til test.

Situationen får derfor heller ingen betydning for hverken botilbuddet eller aktivitets- og samværstilbuddet, fordi alle aktiviteter kan fortsætte uændret, skriver kommunen i en pressemeddelelse.

Dog får alle beboere og brugere af botilbuddet samt aktivitets- og samværstilbuddet på Gelerts Gård et tilbud om test for Covid-19 i dag, onsdag den 28.

Artiklen fortsætter under annoncen

oktober 2020.

Personalet, beboerne og de pårørende er orienteret om smittetilfældet og konsekvenserne heraf.

Dagplejer på Nordals holder lukket

En privat dagplejer i distrikt Nordals må indtil videre holde lukket for at undgå smittespredning, fordi et af dagplejebørnene tirsdag er testet positiv.

Fire andre børn i dagplejen, dagplejeren samt en tilsynspædagog er identificeret som nære kontakter og de skal alle sammen nu testes.

Forældrene til de fire børn i dagplejen har fået besked om situationen.

Børnene og forældrene kan komme tilbage i dagplejen, så snart de har en negativ test eller har været hjemme – uden symptomer – i syv dage.

 

 .

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
22. april 2021 Erhverv, Gråsten

Biogas: Kommunen vidste Nature Energy var i gang med at bygge i Kværs

22. april 2021 Erhverv

Tine Brodersen er med i gruppen ‘Nej tak til biogasanlæg i Kværs’ og hun undrer sig over, at Sønderborg Kommune ikke forlængst har stoppet biogas-byggeriet. Det skete først onsdag og det var efter at Miljø- og Fødevareklagenævnet havde fejet Sønderborg Kommunes miljøgodkendelse og VVM-tilladelse af bordet. “Det er jo ikke fordi, forvaltningen ikke har vidst, […]

Læs mere...