Gelerts Gård og dagpleje på Nordals ramt af Corona

28. oktober 2020 Nordborg

En medarbejder på Gelerts Gård er tirsdag konstateret smittet med Corona I smitteopsporingen er fem nære kontakter identificeret.

“De fem nære kontakter er kollegaer, der har delt samme kontor. Der er ingen borgere som nære kontakter, da medarbejderne har brugt værnemidler, når de har været sammen med borgerne”, fortæller områdeleder Kirsten Patsche, der tilføjer, at alle nære kontakter er sendt hjem til test.

Situationen får derfor heller ingen betydning for hverken botilbuddet eller aktivitets- og samværstilbuddet, fordi alle aktiviteter kan fortsætte uændret, skriver kommunen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dog får alle beboere og brugere af botilbuddet samt aktivitets- og samværstilbuddet på Gelerts Gård et tilbud om test for Covid-19 i dag, onsdag den 28. oktober 2020.

Personalet, beboerne og de pårørende er orienteret om smittetilfældet og konsekvenserne heraf.

Dagplejer på Nordals holder lukket

En privat dagplejer i distrikt Nordals må indtil videre holde lukket for at undgå smittespredning, fordi et af dagplejebørnene tirsdag er testet positiv.

Fire andre børn i dagplejen, dagplejeren samt en tilsynspædagog er identificeret som nære kontakter og de skal alle sammen nu testes.

Artiklen fortsætter under annoncen

Forældrene til de fire børn i dagplejen har fået besked om situationen.

Børnene og forældrene kan komme tilbage i dagplejen, så snart de har en negativ test eller har været hjemme – uden symptomer – i syv dage.

 

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
2. februar 2023 Kultur, Sønderborg

LGBTQ+ satte Sønderborg på Europakortet

2. februar 2023 Kultur

LGBTQ+ Sønderborgs Pride Week er blevet optaget i Spatacus Magasin, som er et af de største magasiner for homoseksuelle. Bladet udkommer fire gange årligt i europæiske lande syd for Danmark, oplyser LGBTQ Sønderborg, der på den måde har fået Sønderborg på Europakortet. Desuden er priden også at finde på deres hjemmeside.

Læs mere...