Generalforsamling i Historisk Forening for Graasten By og Egn

20. august 2020 Gråsten

Egentlig skulle generalforsamlingen have været klaret den 21. april, men på grund af corona og nedlukningen af hele samfundet var det ikke muligt. Nu skulle det kunne lade sig gøre og derfor indbyder bestyrelsen medlemmerne til generalforsamling på Den gamle Kro i Gråsten torsdag den 26. august klokken 19.

Aftenens program er meget enkelt. Først fortæller Birgitte Hell fra bestyrelsen om kroens historie. Bagefter er der generalforsamlingen og den foregår efter vedtægterne, skriver bestyrelsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kroen er jo bygget i 1747 af urmager Nicolai Hohwû, som lavede smukke ure til hertugen af Augustenborg. Den er bygget som gavlhus, fordi man så slap billigere i skat og gaden hed dengang Slotsgade, så kroen lå på Slotsgade 6. Hør mere om en af de ældste bygninger i området på selve aftenen.

Ved generalforsamlingen er følgende fra bestyrelsen på valg: Anne Marie Nissen – pg hun modtager ikke genvalg – samt Bodil Gregersen, Birgitte Helle, Hardy Johansen og Lisbeth Kistrup, der alle er klar til endnu en periode i bestyrelsen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk