Generationsskifte i fodklinikken Hos Bente & Louise

4. maj 2022 Erhverv

På fredag fra klokken 15 er der reception i fodklinikken Hos Bente & Louise på Ringgade og det skyldes, at Bente Gundersen Pehmøller skruer rigtigt meget ned for sin arbejdstid – og overdrager klinikken til sine to kolleger, Henriette H. Feddersen og Louise Ploug Jensen.

“Jeg har været på arbejdsmarkedet i 53 år og synes godt, jeg kan tillade mig at trappe ud. Jeg vil fremover være i klinikken en enkelt dag i ugen og jeg vil fortsat køre ud”, siger Bente Gundersen Pehmøller til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Målet er, at der bliver mere tid til mand, hus, have, hobby og rejser.

“Jeg har haft klinik i 35 år og vil gerne på en tryg måde give en stor del af mine kunder videre til Louise Ploug Jensen og Henriette H. Feddersen, som også er her til receptionen”, siger Bente Gundersen Pehmøller og tilføjer, at de kunder, som får ny behandler, lander i sikre hænder.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 Tour de France, Sønderborg

Nu hænger Tourens farver over handelsgaderne i Sønderborg midtby

23. maj 2022 Tour de France

Søndag fik René Larsen, Allan Kreutz og Lukas Grøndahl Hansen fra Vollerup Elservice set Sønderborg lidt fra oven. De skiftedes til at stå i en lift og hænge udsmykning, Tour de France-paraplyer, op i Jernbanegade og Perlegade. “Vi bruger gerne vores søndag på opgaven og også gerne nogle hverdagsaftener, så vi generer andre mindst muligt. […]

Læs mere...