Genforeningen: Der er plads til mange flere i Mølleparken på søndag

8. juni 2021 Genforeningen 2020

På søndag fejres genforeningen i Sønderborg og fejringen finder blandt andet sted i Mølleparken klokken 13-15  liveoptrædender med blandt andre Sigurd Barrett, Rikke Thomsen og Dansk Musikerforbunds jubilæumsorkester.

Man kan også opleve Podcastperformere fra Politikens, Historie & Kongerækken, og så vises ceremonien i Kongeskansen på storskærm.

“Der er i alt 1000 pladser til den oplevelse – og de 350 er solgt”, siger Jes Johannsen fra Kultur i Syd til SønderborgNYT.

Sikrer man sig en af de 750 billetter til Mølleparken kl. 16-18 vil man,ud over livetransmission fra hovedprogrammet i Alsion, få livemusik af Dansk Musikforbunds jubilæumsorkester. I hovedprogrammet kan man blandt andre se og høre Sønderjysk Pigekor, strygekvartet fra Sønderjyllands Symfoniorkester, Flemming Møldrup og Tom Buk Swienty.

Artiklen fortsætter under annoncen

Talerne fra Alsion, hvor Dronning Margrethe er gæst, er statsminister Mette Frederiksen og den tyske forbundspræsident Frank-Walter Steinmeier, vises også på storskærmen i Mølleparken.

“Til storskærm-streamingen af aftenens koncert i Alsion med Jacob Dinesen, er der lige nu 650 ledige pladser i Mølleparken”, siger Jes Johannsen.

Der kan hentes gratis billetter på billetsalg.dk

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. juni 2022 Samfund, Sønderborg

Autocampere får nye p-pladser – det skal få dem væk fra Slotskajen

30. juni 2022 Samfund

Politikerne i Teknik-, By- og Boligudvalget har tilbage i februar udpeget tre områder, som i en forsøgsperiode skal fungere som P-plads for autocampere og trække autocamperne væk fra Slotskajen. “Forvaltningen har fundet otte områder og vi valgte de tre af dem”, siger udvalgsformand Kirsten Bachmann til SønderborgNYT. Hun fortæller, at det vigtige er, at pladserne […]

Læs mere...