Genforenings-stafet kommer til Sønderborg – følg med direkte klokken 17:15

14. maj 2021 GF2020
Foto: Genforenings-stafet kom til Nordborg
Foto: Genforenings-stafet kom til Nordborg

Som en del af fejringen af Genforeningen har DGI Sønderjylland arrangeret ‘Den Digitale Stafet 2020’ og fredag kommer depechen til Sønderborg – og det kan du følge direkte på SønderborgNYT TV.

Depechen skal videre ud på en måneds lang rejse i hånden på løbere fra 25 sønderjyske foreninger og løbeklubber i DGI-regi til byer i grænselandet.

Stafetten, som oprindeligt blot hed Stafet 2020, skulle være løbet af stablen sidste år som en del af markering af 100-års jubilæet for Genforeningen, men den blev aflyst på grund af Corona og eftersom pandemien stadig ikke har sluppet taget i Danmark, har DGI Sønderjylland valgt at lave en digital version af stafetten i stedet, hvor man selv kan være med online og gå eller løbe afsted med familien fra egen hoveddør.

Artiklen fortsætter under annoncen

SønderborgNYT sendte direkte fra arrangementet på SønderborgNYT TV.

Tirsdag eftermiddag nåede Den Digitale Stafet frem til Nordborg og ved Genforeningsstenen i Søparken ved Nordborg Sø og blev givet videre til byrådsmedlemmerne Stephan Kleinschmidt og Jesper Kock. I Sønderborg Kommune er der 8 ruter og i dag når stafetten så til Sønderborg, hvorfra den løbes til andre sønderjyske kommuner og du kan læse mere om stafetten her.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
30. juni 2022 Samfund, Sønderborg

Autocampere får nye p-pladser – det skal få dem væk fra Slotskajen

30. juni 2022 Samfund

Politikerne i Teknik-, By- og Boligudvalget har tilbage i februar udpeget tre områder, som i en forsøgsperiode skal fungere som P-plads for autocampere og trække autocamperne væk fra Slotskajen. “Forvaltningen har fundet otte områder og vi valgte de tre af dem”, siger udvalgsformand Kirsten Bachmann til SønderborgNYT. Hun fortæller, at det vigtige er, at pladserne […]

Læs mere...