Genforeningsaften går online på SønderborgNYTs Facebookside

9. november 2020 GF2020

Torsdagens foredrag og koncert på Sønderborghus ændrer form til det virtuelle arrangement, Genforeningen2020 LIVE – historie og koncert med Dansk Musiker Forbunds Jubilæumsorkester.

Koncerten begynder klokken 19, oplyser Kulturforvaltningen.

Arrangørerne opfordrer publikum til at sætte sig til rette hjemme foran skærmen og følge koncerten via streaming på SønderborgNYTs Facebookside.

Næstformanden fra Kulturudvalget, Jesper Kock, byder velkommen, mens museumsinspektør Carsten Porskrog Rasmussen fra Museum Sønderjylland fortæller om genforeningstiden i og omkring Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Herefter tager musikken over.

Dansk Musiker Forbund sønderjyske afdeling, der også fejrer 100-års jubilæum, har samlet et særligt musikprogram. Det spilles af et ottemands-orkester under ledelse af Kasper Bai. De leverer populære toner fra det seneste århundrede.

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
13. august 2022 Politik, Sønderborg

Et skridt tættere på at flere af kommunens biler kører på el

13. august 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts Handleplan for grøn omstilling af persontransport. Et af tiltagene handler om at kommunen skifter benzin- og dieselbiler ud med elbiler. På onsdag skal Økonomiudvalget gerne nikke til udrulningsplanen. I forhold til at få sat ladestationer op, så forelægges sagen til Teknik-, By og Boligudvalgets beslutning, idet der er […]

Læs mere...