Genforeningsgin frigives fredag middag

21. februar 2020 GF2020

I forbindelse med 100-året for Genforeningen har Sønderborg Distillery valgt at bidrage til fejringen ved at producere en specialudviklet Genforeningsgin, der kun vil blive solgt i 2020.

Recepten er udviklet over det sidste halve år og den endelige udgave er valgt ud fra feedback fra en lang række smagninger med adskillige testpersoner. Det der gør ginen speciel er sammensætningen af kun traditionelle botanicals såsom citron, kanel og kvanrod. Ligesom vores andre gin er denne også økologisk og den destilleres i batch af ca. 45 flasker, alle nummererede.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den specialfremstillede etiket prydes af et billede med Christian den X ridende ved Christiansfeld i 1920, skriver Sønderborg Destillery.

Den farvede kant rundt om hele etiketten symboliserer den røde farve i det danske flag. Da ikke er alle er bekendt med historien har vi valgt at beskrive, hvor netop Genforeningen fejres.

De første flasker frigives i dag, fredag, klokken 12:00 hos flere af vores lokale forhandlere såsom Carstensens Tehandel, Nordborg Designhus og ikke mindst La Fromagerie, når de genåbner. Og så selvfølgelig Dybbøl Historiecenter, når de åbner igen i april.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. maj 2022 112, Sønderborg

Brand og Redning: Tænk dig om når du skal bruge ukrudtsbrænder

24. maj 2022 112

Sønderborg Brand og Redning var i weekenden på to opgaver, hvor brandene var forårsaget af ukrudtsbrændere og i begge tilfælde havde gløderne fra brændingen antændt et grantræ. På den baggrund kommer Brand og Redning nu med en opfordring til haveejerne og en genopfriskning af de sikkerhedsforanstaltninger, der gør sig gældende, når ukrudtet skal svitses. “Først […]

Læs mere...