Genforeningsgin frigives fredag middag

21. februar 2020 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

I forbindelse med 100-året for Genforeningen har Sønderborg Distillery valgt at bidrage til fejringen ved at producere en specialudviklet Genforeningsgin, der kun vil blive solgt i 2020.

Recepten er udviklet over det sidste halve år og den endelige udgave er valgt ud fra feedback fra en lang række smagninger med adskillige testpersoner. Det der gør ginen speciel er sammensætningen af kun traditionelle botanicals såsom citron, kanel og kvanrod. Ligesom vores andre gin er denne også økologisk og den destilleres i batch af ca. 45 flasker, alle nummererede.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den specialfremstillede etiket prydes af et billede med Christian den X ridende ved Christiansfeld i 1920, skriver Sønderborg Destillery.

Den farvede kant rundt om hele etiketten symboliserer den røde farve i det danske flag. Da ikke er alle er bekendt med historien har vi valgt at beskrive, hvor netop Genforeningen fejres.

De første flasker frigives i dag, fredag, klokken 12:00 hos flere af vores lokale forhandlere såsom Carstensens Tehandel, Nordborg Designhus og ikke mindst La Fromagerie, når de genåbner. Og så selvfølgelig Dybbøl Historiecenter, når de åbner igen i april.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

22. maj 2024 Politik, Sønderborg

Nu kan kommunen igen hjælpe projekter med mellemfinansiering

22. maj 2024 Politik

På Økonomiudvalgets møde i dag, onsdag, blev det blandt andet besluttet, at kommunen igen skal tilbyde mellemfinansiering til lokaleprojekter, der har fået tilsagn om støtte. ”Vi er i den situation, at det igen er muligt at hjælpe, så er der lokale projekter, som har fået tilsagn og støtte fra eksempelvis LAG, så skal de endelig […]

Læs mere...