Gengangere og nye valgt ind i kolonihavekredsens repræsentantskab

13. september 2021 Kultur

Ved et repræsentantskabsmøde i Kolonihaveforbundets Sønderjyllands Kreds, kunne formanden Preben Sørensen, Sønderborg, berette om travlhed i kredsens seks haveforeninger.

Der er dels en række arrangementer, der blev forsinket af corona-virussen dels en stor interesse for at købe kolonihaver, der er til salg.

Han gav desuden en aktuel orientering om samarbejdet mellem de jyske kredse og om forbundets virksomhed, hvor der er kongres til september næste år, skriver Sønderjyllands Kreds.

Artiklen fortsætter under annoncen

På mødet blev næstformanden, Bent Wiuff, Haderslev, og kassereren, Christian Jacobsen, Sønderborg, genvalgt sammen med bestyrelsesmedlem Jelva Jensen, Haderslev, mens Finn Sigfusson og Frank Osther, begge Sønderborg, nyvalgtes til bestyrelsen.

Kredsen holder sin årlige medlemsfest den 2. oktober i Haderslev og planlægger en bustur næste sommer

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Kultur, Gråsten

Fint med besøgende til Høstmarkedet i Den Kongelige Køkkenhave

25. september 2021 Kultur

Både fredag og lørdag var der Høstmarked i Den Kongelige Køkkenhave i Gråsten – og lørdag gik der en del gæster rundt og nød både haven og solen. “Der har været pænt med gæster i dag, lørdag, mens det var mere sløjt fredag”, siger Kaj Nielsen fra Gråsten Æblefestivals styregruppe. Æblefestivallen har aflyst årets festival […]

Læs mere...