Genvalg til formand og bestyrelse i Liberal Alliance

20. april 2017 Politik

Onsdag havde Liberal Alliance Sønderborg generalforsamling hos Fun Bowling i Sønderborg. Der var genvalg til såvel formand Chris Schack Noesgaard som øvrige genopstillede bestyrelsesmedlemmer.

Den nyvalgte samlede bestyrelse for Liberal Alliance Sønderborg ser således ud:

Formand Chris Schack Noesgaard, næstformand Richard Churruca, kasserer Henrik Elkjær samt bestyrelsesmedlemmer Sarah Maria Grønbæk, Frederik Klakk Jeppesen og Johannes Gudjonsson.

”Med den nyvalgte bestyrelse som solidt fundament samt et stærkt hold af byrådskandidater med Sarah Maria Grønbæk i spidsen ser vi nu frem mod kommunalvalget i november. Det er vores klare ambition at blive repræsenteret i Sønderborg Byråd, hvor vi vil være garanten for en liberal tilgang til kommunens udfordringer med fokus på borgeren frem for systemet”, siger den genvalgte formand i en pressemeddelelse.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. maj 2021 Sønderborg, Debat

Debatindlæg: Iskonditoriets ejer ser en bilfri Sønder Havnegade som en fordel for os alle

6. maj 2021 Sønderborg

Christian Telling, Iskonditoriet, Sønder Havnegade, skriver: Onsdag aften bragte SønderborgNYT nyheden om, at Sønder Havnegade lukkes for kørende trafik i juli og august – og det gav en lang række kommentarer på SønderborgNYTs Facebookside – og ordene i kommentarsporet fik Christian Telling fra Iskonditoriet til at reagere: Først vil lige nævne, at jeg vel er […]

Læs mere...