GF i Sønderborg er ikke bare en almindelig bilforsikring

15. oktober 2019 Erhverv

Denne artikel er bragt i samarbejde med GF Forsikring.

Bjarne Thørring fra Havnbjerg er leder af det lokale forsikringskontor i Sønderborg. Her er gode dækninger og personlig rådgivning i højsædet – for hos GF handler det om at skabe overskud. Ikke til aktionærer, men til medlemmerne.

”Kom da med indenfor til en kop kaffe og en snak, lyder det fra Bjarne Thørring, der byder velkommen på p-pladsen. Bjarne er leder af GF-kontoret Sønderborg, og for ham er den personlige relation afgørende.

”Er du medlem her, så er du jo faktisk vores chef”, siger han med et smil og et glimt i øjet.

Og faktisk er der noget om snakken. GF-kontoret på Kærvej er nemlig en del af GF Grænsen, som er den største afdeling af det medlemsejede GF Forsikring. Ud over kontoret i Sønderborg omfatter afdelingen – eller forsikringsklubben, som den også kaldes – kontorer i Kollund og i Tønder.

”Hvert år gør vi skaderne op, og er der overskud, så kommer det medlemmerne her i området til gode. Vi har nemlig lokal overskudsdeling på bilforsikringen”, fortsætter Bjarne, mens han skænker kaffen op.

”Så jo bedre vores medlemmer er til at undgå skader, så billigere bliver deres egen forsikring. Det er et sundt princip, som er en væsentlig årsag til, at GF har stor fremgang i disse år. Folk vil gerne være lokale, men de vil altså også have mest muligt for pengene”, tilføjer Bjarne.

Princippet om overskudsdeling har GF på landsplan udvidet til at omfatte alle forsikringer – lige fra hus og indbo til ulykke – ja selv kæledyrsforsikringen er der overskudsdeling på.

”Det handler ikke om at få et så stort overskud som muligt. Det handler blot om, at medlemmerne skal være sikre på, at de får forsikringerne til den reelle pris”, forklarer Bjarne videre.

At GF’s forsikringer leverer værdi for pengene ses blandt andet i de mange positive kommentarer på Trustpilot og i de løbende produkttests, GF deltager i. Inden for de seneste måneder har både GF’s husforsikring og ulykkesforsikring fået stemplet ’Bedst i test’ af Forbrugerrådet.

”Er man ikke ordentligt dækket, så kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse, hvis uheldet en dag er ude. Derfor tilbyder vi hos GF en række tilvalgsdækninger, som du kan supplere dine forsikringer med”, siger Bjarne og slutter:

”Her i området har vi samtidig en rigtig god vejhjælpsordning via SOS Dansk Autohjælp, som er en af vores vigtigste medlemsfordele lokalt”.

Denne artikel er bragt i samarbejde med GF Forsikring.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
10. december 2022 Sønderborg, Frivillige

Det kommende folkekøkken kan rykke ind i Frivillighedens Hus

10. december 2022 Sønderborg

Sønderborg Kommune støtter op om et folkekøkken i Sønderborg, som vil udlevere mad til kommunens udsatte borgere og kommunen stiller Frivillighedens Hus til rådighed for folkekøkkenet, der åbner i januar. Det er blevet meget dyrere at leve. Inflationen er høj, og det er samtidig blevet dyrere at bruge varme og strøm. Det rammer også de […]

Læs mere...