GF i Sønderborg er ikke bare en almindelig bilforsikring

15. oktober 2019 Erhverv

Denne artikel er bragt i samarbejde med GF Forsikring.

Bjarne Thørring fra Havnbjerg er leder af det lokale forsikringskontor i Sønderborg. Her er gode dækninger og personlig rådgivning i højsædet – for hos GF handler det om at skabe overskud. Ikke til aktionærer, men til medlemmerne.

”Kom da med indenfor til en kop kaffe og en snak, lyder det fra Bjarne Thørring, der byder velkommen på p-pladsen. Bjarne er leder af GF-kontoret Sønderborg, og for ham er den personlige relation afgørende.

”Er du medlem her, så er du jo faktisk vores chef”, siger han med et smil og et glimt i øjet.

Og faktisk er der noget om snakken. GF-kontoret på Kærvej er nemlig en del af GF Grænsen, som er den største afdeling af det medlemsejede GF Forsikring. Ud over kontoret i Sønderborg omfatter afdelingen – eller forsikringsklubben, som den også kaldes – kontorer i Kollund og i Tønder.

”Hvert år gør vi skaderne op, og er der overskud, så kommer det medlemmerne her i området til gode. Vi har nemlig lokal overskudsdeling på bilforsikringen”, fortsætter Bjarne, mens han skænker kaffen op.

”Så jo bedre vores medlemmer er til at undgå skader, så billigere bliver deres egen forsikring. Det er et sundt princip, som er en væsentlig årsag til, at GF har stor fremgang i disse år. Folk vil gerne være lokale, men de vil altså også have mest muligt for pengene”, tilføjer Bjarne.

Princippet om overskudsdeling har GF på landsplan udvidet til at omfatte alle forsikringer – lige fra hus og indbo til ulykke – ja selv kæledyrsforsikringen er der overskudsdeling på.

”Det handler ikke om at få et så stort overskud som muligt. Det handler blot om, at medlemmerne skal være sikre på, at de får forsikringerne til den reelle pris”, forklarer Bjarne videre.

At GF’s forsikringer leverer værdi for pengene ses blandt andet i de mange positive kommentarer på Trustpilot og i de løbende produkttests, GF deltager i. Inden for de seneste måneder har både GF’s husforsikring og ulykkesforsikring fået stemplet ’Bedst i test’ af Forbrugerrådet.

”Er man ikke ordentligt dækket, så kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse, hvis uheldet en dag er ude. Derfor tilbyder vi hos GF en række tilvalgsdækninger, som du kan supplere dine forsikringer med”, siger Bjarne og slutter:

”Her i området har vi samtidig en rigtig god vejhjælpsordning via SOS Dansk Autohjælp, som er en af vores vigtigste medlemsfordele lokalt”.

Denne artikel er bragt i samarbejde med GF Forsikring.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
19. juni 2021 Samfund, Sønderborg

Vil du med i Ældrerådet?

19. juni 2021 Samfund

Der er valg til Ældrerådet tirsdag den 16. november og fordi de fleste af de nuværende medlemmer ikke genopstiller, er der brug for nye kandidater. Ældrerådets formand, Karin Dalager, er en af dem, der har valgt at sige stop: ”Jeg har været med i otte år og i alle årene været formand. Det er utroligt […]

Læs mere...