Giv dit barn lov: Rinkenæs Skole havde flest cykledage pr. elev

12. september 2018 Gråsten

Project Zero og Sønderborg Kommune har i de sidste uger af august kørt cykelkampagnen ´Giv dit barn lov`.

Alle elever på otte skoler fik udleveret et lille ”postkort”, som blev stemplet, når de på cykel mødte ind på skolen om morgenen.

Den 31. august indsamlede ‘På cykel i Sønderborg- medarbejdere’ samt hjælpere, herunder flere byrådsmedlemmer, alle kortene.

Det var en skøn morgen, hvor det var dejligt at se den store opbakning fra skoler, elever og forældre, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det var stolte elever der afleverede deres kort og modtog en lille gave – en På cykel i Sønderborg- nøglering og en pose nøddemix.

Stemplerne på kortene er blevet talt op og vinderen er fundet. Den skole der har haft det højeste antal cykeldage pr. antal elev på skolen, vandt konkurrencen.

Skoleleder Ulla Brommann, Rinkenæs Skole, overleverede de glade vindere nyheden under morgensamlingen i fredags.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. august 2022 Politik, Sønderborg

Kommune-økonomi: Meget afgørende at ‘Corona-lånet’ til byggeriet af logistikcentret kommer i hus

17. august 2022 Politik

I forbindelse med Corona-krisen fik Sønderborg og andre kommuner mulighed for at optage billige lån og sætte gang i en række bygge- og renoveringsprojekter – til gavn for kommuner og lokale håndværkere. Et af de lokale byggeprojekter er det kommende Logistik- og Servicecenter, hvor der holdes rejsegilde på fredag – og byggeriet kommer til at […]

Læs mere...