Giv en køkkenoplevelse i Det Sønderjyske Køkken i jule- eller mandelgave

6. december 2018 Erhverv

Nu kan du købe oplevelser til Det Sønderjyske Køkken og give dem i jule- eller mandelgave.

“Vi har nogle arrangementer, der hedder Bøf og Bajere, hvor  deltagerne lærer, at en bøf er ikke bare en bøf. Den skal nemlig tilberedes på forskellige måder afhængig af, hvilken udskæring du står med. Noget egner sig bedst til sous vide, andet skal bare have en hurtig tur på panden ved høj, høj varme og en tredje udskæring sidder lige i skabet, hvis den serveres som tatar”, siger Jesper Kock fra Det Sønderjyske Køkken.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bøf og bajere er bare et af flere gaveforslag fra Det Sønderjyske Køkken. Man kan også give et gavekort til Sønderjysk Kagebord.

“Vi laver Sønderjysk Kagebord en gang om måneden, så modtageren bestemmer selv, hvilken måned, bordets glæder skal nydes”, siger Jesper Kock der også fortæller, at en helt tredje mulighed er at give et bagekursus.

“Der er forskellige måder at ælte dej på og det er vigtigt at kende dem, hvis man vil have styr på resultatet af de brød, som man bager”, siger Jesper Kock.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bagekurset er udviklet i samarbejde med Skærtoft Mølle og vil fra januar fungere som Skærtoft Mølles officielle bagekursus og allerede nu, er januar udsolgt.

Alle gavekort bliver leveret af posten i en flot æske og gælder i to år og kan bestilles her.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. august 2022 Politik, Sønderborg

Kommune-økonomi: Meget afgørende at ‘Corona-lånet’ til byggeriet af logistikcentret kommer i hus

17. august 2022 Politik

I forbindelse med Corona-krisen fik Sønderborg og andre kommuner mulighed for at optage billige lån og sætte gang i en række bygge- og renoveringsprojekter – til gavn for kommuner og lokale håndværkere. Et af de lokale byggeprojekter er det kommende Logistik- og Servicecenter, hvor der holdes rejsegilde på fredag – og byggeriet kommer til at […]

Læs mere...