Giv et Hjertesmykke til en du holder af

29. november 2018 Erhverv

Hos Jacob Nielsen og Søn i Jernbanegade kan du købe årets Hjertesmykke, der er igen er designet af Line Madsen, og give det til en, som du holder af.

“Smykket koster 395 kroner og heraf giver vi de 150 kroner til En God Jul for alle”, siger Line Madsen til SønderborgNYT.

“Der bliver lavet 400 smykker, så det er jo et begrænset antal og der er nogle stykker, der køber smykket hvert år”, siger hun.

Hjertesmykkerne begyndte Line Madsen på for fire år siden.

Opfordring fra chefen

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er fire år siden Bjarne Vejsnæs, der ejer butikken, spurgte, om jeg ville designede et julesmykke, der skulle gavne En God Jul for Alle og nu har jeg så lavet fire”, siger Line Madsen.

For år tilbage var Line Madsen butikselev hos Jacob Nielsen og Søn.

“I mine pauser gik jeg op i værkstedet og lavede smykker, så da jeg blev udlært i butikken gik jeg i gang med at uddanne mig til guldsmed”, siger hun.

Når man skal designe smykker, så gælder det om at få de gode ideer.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og de kommer, når jeg lægger mig for at sove, så det er ikke sjældent, jeg står op igen og får dem tegnet, mens de er friske i hukommelsen”, siger Line Madsen.

Efter Line Madsen også kunne skrive udlært guldsmed på sit cv, forsatte hun hos Jacob Nielsen og Søn.

Forklaringen er enkel:

“Jeg kan rigtigt godt li’ at være her”.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2021 Kultur, Sønderborg

Jan Hellesøe kommer med ‘Forudsigelser’ på Sønderborg Teater

1. december 2021 Kultur

Hvordan i alverden gjorde han det? Sådan lyder det fra mange, når de har oplevet Jan Hellesøe optræde. Danmarks førende hjerne-manipulator rammer landet med en landsdækkende tourné i efteråret ‘22, hvor han vil fucke med danskernes hjerner med sine uforklarlige manipulationer. Du har sikker set Hellesøe på tv i ‘Fuckr med dn hjerne’ eller ‘Manipulator’, […]

Læs mere...