Giv et SOS-fadderskab i julegave

4. december 2015 Sundeved

Er det efterhånden svært at finde på julegaver, der rigtig giver mening? Så har Astrid Jensen, der er formand for SOS Børnebyernes frivillige i Sønderborg kommune en ide til dig: Giv et SOS-fadderskab i julegave Artiklen fortsætter under annoncen

jpg” alt=”jul” width=”300″ height=”241″ />

“Et fadderskab er en gaveform, som sætter fokus på julens budskab, at være noget for andre, og med et fadderskab kan man være med til at give et barn i en børneby en opvækst i et kærligt hjem og sikre det skolegang og uddannelse”, siger Astrid Jensen i en pressemeddelelse. Hun er formand for SOS Børnebyernes lokalgruppe i Sønderborg kommune

Hun opfordrer derfor til at krydre gaveindkøbet med en velgørende julegave, der ikke kun glæder modtageren, men også udsatte og forældreløse børn.

Mange børn lider i julen

På verdensplan lever millioner af børn uden en far eller en mor, der passer på dem, og derfor samler Astrid Jensen downloadsammen med gruppens øvrige 14 medlemmer i kommunen hvert år ind til, at flere børn kan få en mor og et trygt hjem. Senest ved julemarkedet på Cathrinesminde Teglværk, hvor det over to weekender lykkedes at indsamle ca. 20.000 kr. ved salg fra  tombola med gevinster sponsoreret af detailhandelen og private. Stor tak til både besøgende og donorer.

I Sønderborg Kommune er flere end 300 allerede SOS-faddere, men der er brug for mange flere faddere til verdens udsatte og forældreløse børn, påpeger Astrid Jensen, som glæder sig over, at den lokale gruppe, som har bestået i otte år nu, får stadig mere opbakning.

På www.sosbornebyerne.dk/jul kan du læse mere om, hvordan du giver et fadderskab i julegave.

Tilbuddet gælder helt frem til juleaften.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk