Giv ny park et navn og vind koncertbilletter

29. oktober 2018 Samfund

Nu har du chancen for at være den, der giver Sønderborgs mindste park et navn. Et lille byrum på Søndergade er i år forvandlet fra et hjørne med kedelige, grå fliser til en dejlig park med masser af blomster og buske samt bænke, hvor man kan sidde og nyde blomsterne og udsigten.

Men parken mangler et navn, så sæt fantasien i sving og kom med dit bud. Navnet må gerne være kort og mundret og gerne med en tilknytning til området, parken ligger i.

Herefter vil en jury med byrådsmedlem og formand for Teknik- og Miljøudvalget, Aase Nyegaard, i spidsen udpege vindernavnet. Præmien til vinderen er to billetter til en valgfri koncert den kommende vintersæson på Sønderborghus – med forbehold for udsolgte koncerter.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Jeg glæder mig til at se en masse gode forslag, så vi kan finde det helt rigtige navn. Bagefter bliver navnet sat op på et skilt eller en sten, det har vi ikke helt besluttet endnu. Men det må da være lidt sjovt at ha’ ’døbt’ en park, så skyd bare løs med ideer”, opfordrer Aase Nyegaard til i en pressemeddelelse.

Vindernavnet afsløres den 21. november i Multikulturhuset i forbindelse med, at Sønderborg Kommune har prisuddeling for anerkendelse af smuk bygningskultur, hvor en af de tre kategorier er byrum.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan sende dit forslag til krno@sonderborg.dk senest den 9. november.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
7. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Vivi Brit Nielsen har fået to udvalgsposter

7. december 2021 KV21

Vivi Brit Nielsen blev valgt ind i Byrådet for Venstre og hun har fået to udvalgsposter. En i Sundhedsudvalget samt en i Social-, Senior- og Handicapudvalget. Hun havde også et ønske om at blive en del af Arbejdsmarkedsudvalget, men det har ikke været muligt. Vivi Brit Nielsen fortæller til SønderborgNYT, at hun glæder til, at […]

Læs mere...