Giver Carl Holst sandheden til Lars Løkke eller til TV2?

16. september 2015 Politik

Ekstra Bladet er kommet i besiddelse af et underskrevet brev fra Carl Holst til statsminister Lars Løkke Rasmussen, hvori forsvarsministeren skriver, at ”Christian Ingemann Nielsen var fra medio 2014 til juni 2015 ansat som presserådgiver i Region Syddanmark og personlig assistent for mig som regionsrådsformand”.

Er det sandheden, Carl Holst skriver til Lars Løkke. Eller talte han sandt til TV2?

Er det sandheden, Carl Holst skriver til Lars Løkke eller talte han sandt til TV2?

Artiklen fortsætter under annoncen

Brevet er rettet mod regeringens ansættelsesudvalg, og emnet er ansættelsen af Christian Ingemann som Carl Holsts særlige rådgiver. Og formuleringen omkring Christian Ingemanns ansættelse i Region Syddanmark står i skærende kontrast til forsvarsminister Carl Holsts tidligere forklaringer i sagen.

Tidligere har Carl Holst eksempelvis sagt til TV2:

“Jeg kan godt forstå, at man er kritisk, hvis man får det indtryk, at vi har haft ansat en mand som en særlig rådgiver eller som en personlig assistent for mig. Men det er heller ikke det, han har været ansat til”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. september 2021 Nordborg, Frivillige

Billetterne til Oktoberfest i Nordborg er til salg

20. september 2021 Nordborg

Mange tusinde danskere drager hvert år til Bayern for at deltage i verdens uden sammenligning største folkefest: Oktoberfesten i München. Derfor er der stor efterspørgsel på selvsamme oplevelser i Danmark, og ikke mindst i Nordborg. Det er lykkedes Nordborg Ringriderforening at lave en aftale med Vollstedt Group, som leverer et komplet Oktoberfest koncept i Nordals […]

Læs mere...