Giver Carl Holst sandheden til Lars Løkke eller til TV2?

16. september 2015 Politik

Ekstra Bladet er kommet i besiddelse af et underskrevet brev fra Carl Holst til statsminister Lars Løkke Rasmussen, hvori forsvarsministeren skriver, at ”Christian Ingemann Nielsen var fra medio 2014 til juni 2015 ansat som presserådgiver i Region Syddanmark og personlig assistent for mig som regionsrådsformand”.

Er det sandheden, Carl Holst skriver til Lars Løkke. Eller talte han sandt til TV2?

Er det sandheden, Carl Holst skriver til Lars Løkke eller talte han sandt til TV2?

Artiklen fortsætter under annoncen

Brevet er rettet mod regeringens ansættelsesudvalg, og emnet er ansættelsen af Christian Ingemann som Carl Holsts særlige rådgiver. Og formuleringen omkring Christian Ingemanns ansættelse i Region Syddanmark står i skærende kontrast til forsvarsminister Carl Holsts tidligere forklaringer i sagen.

Tidligere har Carl Holst eksempelvis sagt til TV2:

“Jeg kan godt forstå, at man er kritisk, hvis man får det indtryk, at vi har haft ansat en mand som en særlig rådgiver eller som en personlig assistent for mig. Men det er heller ikke det, han har været ansat til”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. marts 2023 Augustenborg, Samfund

Sund & Bælt har undersøgt havmiljøet mellem Als og Fyn

22. marts 2023 Augustenborg

Sund & Bælt har netop gennemført geofysiske undersøgelser i farvandet mellem Als og Fyn for at få indsigt i havmiljøet i forbindelse med eventuel fremtidig fast forbindelse mellem Als og Fyn. Resultaterne skal nu analyseres, så de kan indgå i den samlede forundersøgelse af projektet. ”Det er et vigtigt led i forundersøgelsen, at vi indsamler […]

Læs mere...